12 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.06.18.
tag |
Hát, nem akarlak lehangolni, de ez lóf@sz... Ennyi erővel fogsz egy 9 voltos elemet aztán mindíg rádugdosod. Se normális csatlakozás (filléres dolog), se normális vizálló szigetelt doboz, se belső áramforrás...
Ez egy hozzászólás a(z) "Elektromos indítópult" című tűzijáték képhez. |
|
|
22 db. hozzászólás
4 pont
Zöldfülű
2008.07.13.
tag |
hmm norbis ja igazad van de akor is én dtam az ötletet :) amuy meg lehet hogy viz volt bene :) vagy pl olyan amit nem akartak hogy felrobanjon pl löszerek kézigránát c4 akor egyenruhá cipö stb a nyilások azért vanak mert ha ledobták a szálitmányt tudtak bele vizet szivatyuzni vagy kaját ! mert a 2dik vh ban fontos volt a németek sznpotjábol a sporolás és a sokrétüség :D amugy orosznem lehet mert akor wotka lene bene folyékony hidrogéne :D a höfok miat amugy már közelitün
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
145 db. hozzászólás
34 pont
Tud valamit
2009.05.28.
tag |
Annyival le tudjuk még szűkíteni a kört, hogy gázt nem tartottak benne!
Sem oxigént, sem acetilént, se propánt se semmit!
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
A kilógó kábelek nekem sem tetszenek, de nem kaptam csiptetős csatlakozót, másfajta meg nem jó, mert ahoz + dugó is kell!
A kartondoboz elég erős, de belülről meg van erősítve egy 5mm-es fa lapal (csak a teteje, aholl a kapcsolók vannak).
Egy autó akumlátor az áramforrás, külön kell hozzákötni, mert másra is használom!
Az a csinos kapcsoló, ha rá van kötve az áram, akkor pirosan világít! Ráadásul csak azért mert külön kell ráteni a védőt csak 250 Ft-volt!!!
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Én ha ilyen ilyen csinos biztonsági kapcsoló lennék biztos megsértődnék hogy egy papírdobozra csavaroztak. Meg a kilógó drotokkal télleg kéne csinálni valamit...
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Huuha, ez profi! Tenyleg, csatlakozokat kellett volna szerelj ra a kilogo drotok helyett. Akkumulator van benne?
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Leves tartaly? Tenyleg! Biztos hogy az! A ket tartaly arra utal, hogy a fronton volt masodik fogas is. Lehet a tort krumplit abbol szivattyuztak ki. Esetleg ket fele leves volt es a katonak valaszthattak a paszulyleves es a husleves kozul. Lehet az egyikben leves a masikban napalm volt, vagy forditva: a masikban a leves es az egyikben a napalm.
Lehet semmi nem volt benne es azert festettek rikito szinure, hogy az ellenseg azt higyje, hogy biztos valami fontos dolog van benne es azt vegye celba (figyelemeltereles). De kerdezzuk meg inkabb Michael Jackson-t, o biztos tudna. Ja nem, meghalt. Bocsi! Akkor lehet mar soha nem fogjuk megtudni mi volt benne.
Ha az oroszoke lenne, akkor valoszinuleg vodka tartaly lenne.
Aaaa nem, az sem lehetett. Annak kicsi.
Nem tudom mi ez
|
|
162 db. hozzászólás
Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Nah tetszik, bár ha jól látom egy kartondobozban van, mindenesetre így is gyönyörű, gondolom a start gomb mellett van a főkapcsoló, a többi meg külön-külön lehet a "szektorokat" bekapcsolni!
Bár én a dugós megoldáshoz pártolok, ( a kilógó drótok esztétikai hibái miatt)
Nekem így is tetszik!
Már csak 1 kérdés van: Milyen áramforrást használsz?
|
|
272 db. hozzászólás
16 pont
Haladó
2005.11.29.
PM Tag |
Hát azért valamire csak jutottunk. Pár dolgot kizártunk.
Szállítmányos kapszulának túl bonyolult lenne nem? Mármint ezek a "csatlakozó nyílások" rajta, furák.
Az a baj ezzel a keceli kiállítással, hogy sehova nincs írva semmi információ.
|
|
138 db. hozzászólás
13 pont
Tud valamit
2008.12.21.
tag |
Szerintem ellátmányt dobtak le ezekben azért volt narancssárga hogy könnyebben megtalálják csak az magyarázhatja a színt egy harckocsitanknak nem kell ilyen színűnek lennie.
|
|
145 db. hozzászólás
34 pont
Tud valamit
2009.05.28.
tag |
Levest az mondjuk nem vihettek benne, arra volt külön hátra vehetős nagy 20 literes csajka. De mondjuk tartós élelmiszer szállítására alkalmas lehetett.
|
|
145 db. hozzászólás
34 pont
Tud valamit
2009.05.28.
tag |
Arra gondolsz, hogy ellátmányos kapszula lenne? O.o
Én is gondolta, harckocsi gázolajtartály, de ez a hirtelen narancs sárga szín ez a gyanús! Feltűnő ez a narancs sárga! Lehet, hogy pont ez a lényeg, hogy feltűnő legyen!
|
|
22 db. hozzászólás
4 pont
Zöldfülű
2008.07.13.
tag |
én tudom mi ez a katonáknak a frontra eben viték az elátást pl levest vagy iesmit azért ien masziv vagy egy harc kocsi kiopárlt tankja de nem ártana tudni a paramétereit
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|