1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Sok a cső a galériában. A NEM tűzijáték képeidet elhelyezheted mondjuk a www.kepfeltoltesek.hu-n és belinkelheted valamelyik megfelelő topicba. Ezt speciel a vetőcsöves tűzijátékokhoz tökéletes lenne!
Ez nem csak neked szól!!!
A kép törölve!
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.08.
tag |
59 a belső átmérő. De amúgy (tudom hogy még kezdő vagyok) de KPE csőből hogyan lehet vetőcsövet csinálni? Mert ahogy látom, nem valami merev anyag, könnyen fel lehet tekerni.
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. Előzmény: #13167
|
|
|
17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.08.
tag |
Akkor kuka. De legalább nekem volt igazam
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
vágj rá kalapáccsal, ha törik nem kpe |
|
|
17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.08.
tag |
Nem csak masterek írhatnak. Amúgy meg állítólag KPE cső, de lehet hogy nem mondtak igazat. Én is azt gondoltam, hogy PVC, azért gondoltam, hogy megkérdezlek titeket.
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Saccra mondom, anyaga PVC. Eszedbe ne jusson bármit is betölteni ebbe. Nekem már repült ezer darabra ilyen, nagy mákom volt hogy nem talált el, de a kocsin kopogott rendesen. Használj kpe csövet, az max kinyílik, de nem repeszel, tuti
|
|
311 db. hozzászólás
322 pont
Haladó
2007.04.10.
tag |
Erre mit vársz? Gratuláljunk, h találtál egy csövet??
Nah, ha jól nézem, ez egy PVC cső, vetőcsőnek alkalmatlan.
Ja és elnézést, most nézem ide csak Masterurak írhatnának
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Hat ilyet mint a col-e nem hasznalnak mert ez nem 4 tizedes erzekenysegu. En inkabb a minosegere ertettem, hogy nagyon profinak nez ki, de az ara tobbet elarulna
Los Alamosban, vagy a CERN-ben nem tudom milyeket hasznalnak, de nallunk van ketkaru merleg, picike sulyokkal (a sulyokat kezzel nem szabad megfogni, az erzekenysege miatt), van egykaru, van felig mechanikus, de LCD kijelzovel. Amin en dolgoztam tukros volt semmi elektronikaval, ha az egot nem szamoljuk (szinten 0,0001 g pontos). Ezek mind uvegdobozban vannak, hogy a legaramlat ne billegesse.
Valoszinuleg vannak profi digitalis merlegek is, de nem a megfizetheto kategoriaban. Meg ezek a mechanikusak is, amik nalunk voltak sok szazezer forintba kerulnek. Regebben a kutatoban volt kulon metrologiai osztaly, ahol allitottak a kulonbozo mero muszereket bizonyos idotartamonkent.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605139
Látogatók ma: 28
|