256 db. hozzászólás
33 pont
Haladó
2009.02.11.
tag |
Videót majd max belinkelem mert nagyon szutyok telefonos minőség Szerintem nem lett rossz, bár a gömb bombettát még mindig nem múlja felűl a hengeres hiába pakolom jobban tele csillagokkal nekem a gömb akkor is jobban tetszik Bár az kicsit munka igényesebb. az a három cső ott ? Névnapra készítettem ezeket és csináltam egy kisebbet ami 25 mm es gyári csillagokkal megpakolva és egy 20 mm - est ami ugyan csak gyári csillagokkal, crackling volt benne és szét robbant a cső mert ahol tartózkodtam nem volt cső csak wc papír guriga és abból eszkábáltam össze a csövet szal valahogy szétrobbant az alja és kb. 5 méter magasra repült szegényke, de crackling a földön is jól mutat szerintem. Minden esetre a hengeres nem lett rossz.
Ez egy hozzászólás a(z) "50 mm - es Hengeres bombettám T.T. CSillagokkal. " című tűzijáték képhez. |
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
az jó de mongyuk ha valaki írna egy emailt a pintér műveknek akkkkor megtudhatnánk hogy mi ez...... csak én most lusta vagyok!
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Nem nehéz megcsinálni! Csak egy kis józan paraszti ész kell, meg esetleg egy bolt aholl beszerzed az apróságokat!
Rajz is, videó is lessz.
Ez egy hozzászólás a(z) "Elektromos indítópult" című tűzijáték képhez. |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Bocs, részvétem. Akkor hogyan sikerült ezt megcsinálnod? Egy kis elektronikai tudás kell, hogy ezt megépítsd. Meg, ha már megépíted, akkor le is tudod rajzolni. Egy videót is csinálj a működéséről! Elég csak egy 12V-os izzót rákötnöd (Írtad, hogy van egy csomó elektromos kütyü, biztos van egy ilyen izzó is.), mert olvastam hogy egy autó akkumlátor működteti. Kapcsol az első, világít a lámpa, átrakod a másodikra, és így tovább. Kiváncsi vagyok rá.
Ez egy hozzászólás a(z) "Elektromos indítópult" című tűzijáték képhez. Előzmény: #13029
|
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Hát úgy nem tudom lerajzolni mint a villanyszerelők, de megpróbálom.
Amúgy a mamám több mint 8 éve meghalt, úgyhogy ő már nem tud neke segíteni.
|
|
145 db. hozzászólás
34 pont
Tud valamit
2009.05.28.
tag |
dtigersas : Én is gondoltam már vasúti cucckerájra!
|
|
162 db. hozzászólás
Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Hát ez az, az aljzat, és hidd el hogy esztétikusabb a MŰANYAG doboz, és a banándugó za fontos, mert az és kész, a saru se a legjobb, nem megbízható, sarut inkább a 2 4,5V-os elem beillesztésénél használj,m aztat majd könnyű lesz cserélni, és a kulcsos kapcsoló se rossz ötlet
|
|
1300 db. hozzászólás
142 pont
Hobbista
2007.02.24.
tag |
Tuti hülyeséget mondok de szerintem lehet hogy valami vasúti cuccos.
|
|
285 db. hozzászólás
Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Hali!
Főkapcsoló OK, esetleg lehetne cizellálni, hogy kulcsos kapcsoló.
A kimenetekre semmi esetre nem javaslom a karos billenőkapcsolót, oda nyomógomb dukál.
A téves, véletlen indítás miatt gondolom - célszerűbb lenne.
Egyébként egész komoly nagy tüzijátékokat adnak elő szeges deszkával, ahol a meghibásodásnak esélye nemigen van.
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Nah ez egy tartalmas hozzászólás volt! Köszönöm.
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
A belső áramforrásnak megvannak az előnyei és hátrányai is. Előnye hogy könnyen mozgatható. Hátránya hogy a 9 V-os elem nem képes felizzítani még egy hajszálnál is vékonyabb volfrám izzószálat (izúgyujtót) 5 m-nél hosszabb összekötő vezeték esetén. Én feltettem egy videót a gyújtómról amelynek a biztonság kedvéért 9 m vezetéke van. 2 db 9 V-os elem kell neki ahhoz hogy minimum annyira felizzítsa az izzószálat hogy attól beinduljon az NC lakkos lőpor amibe korábban bele lett mártva. Egy akkumlátornak nincsenek ilyen fenntartásai.
A banándugós hülyeséget én sem értem.... Egyszerűbb ha teszel rájuk sarukat gumiborítással (filklérekbe kerül) és a csatlakoztatni kívánt vezetékekre pedig a saruk ellendarabját. A doboz meg ha elég erős, akkor jó. Úgysem fogod annyit használni hogy elrohadjon. Nem kell leejteni meg víznek kitenni. Ennyi.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605133
Látogatók ma: 22
|