408 db. hozzászólás
58 pont
    Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Azt mondjak ez toltenyhuvely. A kepen is ugy nez ki, mintha a belso atmeroje nem lenne egyforma. A vege elszukul. Az agyuk nem ilyenek tudtommal. Ha beleteszel valamit es beesik a nagyobbik reszbe nem biztos, hogy kijon a valamitol. Ha a vegebe teszel valamit, akkor meg nem messzire repul majd, mert nem lesz helye, vagy ideje gyorsulni a lovedeknek. Azert teszik ezt a toltenyt olyan valamibe, aminek van csove. Nem? A probanal erdemes megtartani a ket lepes tavolsagot mindenkepp.
A szerkesztes gombot 5 percig tudod hasznalni, ugy mint en most. A csillagok es a nick neved kozott van.
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
23 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2009.05.15.
kitiltott |
nincs is szerkesztés gomb....
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
hvputi-nak igaza van. Meg ha még úgy is akarod használni mint kellene csak gondolom nem igazi lőszerrel nem menne. Ha valami látványosat akarsz akkor nagyon el kell találnod hogy a flash por égése milyen nyomáson megy át robbanásba, és még az előtt jó lenne kivetni a golyót belőle. Nem szabad túlságosan megszorulnia de nem is szabad nagyon simán belemennie, mert akkor nem lesz látványos. És a 6-os lyuk. Nem nagy az egy kicsit ahhoz hogy a gázok kisüvítsenek rajta mikor indul a flash? Ráadásul még a csappantyú is ott van. Sok itt a "ha" szerintem.
|
|
23 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2009.05.15.
kitiltott |
amúgy én semmi sem tuszkolnék le benne mert úgy lőnék vele mint amikor ellövik. aliasz a mag helyére kerülne 1 lőszer+ fojtás az mögé pár gramm flash
|
|
23 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2009.05.15.
kitiltott |
ez kivételesen vasból van...
|
|

190 db. hozzászólás
128 pont
     Labortöltelék
2008.10.01.
tag |
Az a szerencséd, hogy nem tudod kipróbálni! Meg ha működik is akkor se lesz jó, mert a szája jóval keskenyebb mint a többi része. Beletuszkolsz valamit a száján legurul és nem fog belőle kijönni mert elsüvít mellette a gáz és kész! Vagy ha felrobban akkor mi lesz? Tudtommal a hüvelyek rézből vannak és ennek elég kicsi a nyomástűrő képessége főleg akkor, ha még fel is van hevülve!
|
|
23 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2009.05.15.
kitiltott |
de tényleg, a csappantyút nem dobja ki magából?
|
|
23 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2009.05.15.
kitiltott |
7.62?:D ez 12.7 milis hüvely.és nagyon vastag fala van ráadásul erős is. kb. 5percig fúrtam ki rá azt a 6os lyukat....
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
hanyas kaliber? 7.62- 11.4? mi a szart akarsz kilőni, a szemed? szerintem rágd át a kérdést magadban.mit töltesz bele? gyufaport? és mi van ha, (és ez több mint valószínű) két irányba indul el?
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Ha jól látom ez egy lőszerhüvely. Én nem szívesen tuszkolnék bele semilyen anyagot, mert nem hinném, hogy csak az "ágyúgolyót" lövi ki, hanem egy-két repeszt is vihet magával.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen pesszimista, de fő a biztonsáág 
|
|
78 db. hozzászólás
123 pont
    Zöldfülű
2008.12.13.
tag |
Az a sok fehér golyócska nem a kén hanem a fölös salétrom.A rossz arányok miatt maradhatott ott.Túl nagy szemcseméret is okozhatta.
Ez egy hozzászólás a(z) "Égéstermékek, fehér műanyaglapon." című tűzijáték képhez. |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
tudom,hogy a grillszén sz@r,de ha van 3 zsákkal....
Ez egy hozzászólás a(z) "Égéstermékek, fehér műanyaglapon." című tűzijáték képhez. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Csak a rosszabbik grillszenes mert régen még nem hittem hogy a szénnek a fajtája is sokat számít. Ez csak csillagbevonónak jó. Az új már fűzfaszénből készült...
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470515
Látogatók ma: 135
|