17 db. hozzászólás
1 pont
  Zöldfülű
2008.11.29.
kitiltott |
király lett! Grat hozzá
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Köszi Vidi ezen a héten valamikor lesz. Én is nagyon várom már... Az enyvaszalagról meg azt hallottam, hogy nehéz vele dolgozni mert nem nagyon ragad. Meg ilyen kis kalibernél jobbnak láttam ha inkább raqsztószalagot használok. De tény és való, hogy enyvszalaggal szebb lett volna a külseje...
Ez egy hozzászólás a(z) "Első bombettáim. 43 mm Vidi lesz! :)" című tűzijáték képhez. |
|
|

19 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.02.
tag |
Szép!Gratu ügyes vagy! Bár kicsit érdekes (számomra, egyébként kicsit sem baj) hogy nem enyv szalagot használsz.
Ha nem lesz vidi akkor megfojtalak!  
Ez egy hozzászólás a(z) "Első bombettáim. 43 mm Vidi lesz! :)" című tűzijáték képhez. |
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
ezen aztán sok látszik........ (Próbáld kicsit szebben a képet) 
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Nem rossz de kicsit jobban simítsd egyébként itt is szép a a gömb alak ahhoz képest 43- mm-es 
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Köszi. A bontó azért annyi mert kb. annyi tudta kitölteni teljesen a gömb közepét hogy ne legyen rés a csillagok és a lőpor közt. A vető meg általában a bomba tömegének 10%-a és egy hangyaszarnyit többet tettem bele.... Remélem jó lesz...
|
|

121 db. hozzászólás
   Tud valamit
2005.12.25.
tag |
szuper, köszi, így már megvan! ;) |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő