A másodperc ajánlata: Af-Ik 28000 Ft

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Hát mindig szórok egykis BP-t a végére hogy könnyen begyuladjon , nekem nem hogy a viaszosban hanem a sima candyben sem gyulad meg BP nélkül, lehet mert nem viscot használok....
Hát ja még van mit fejlődnöm , amint szerzek elektromos főzőlapot megpróbálkozok a karamellizációs módszerrel... mert bent a húsleves melett nem nagyon akarok candyt főzni |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
hát még azért van mit fejlődnöd az biztos egyébként meg elmegy. |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Az ám...vascsöves füstbomba .
Attol a kis ,vékony lőporos gy.zs.-től,hogy a fenébe fog meggyulladni a viaszos candy (én legalább is nem tudom elképzelni)
>>
Amúgy meg azért használtam vascsőt , mert papírcső mindig kigyuladt a végére....
<<
Kend be a papírcsövet kívül-belül vízüveggel,és nem fog kigyulladni |
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Na mind a 3 jól működött 1 ről készült videó , csak nem csinált olyan nagy füstöt mint amire számítottam , de legalább sokáig füstölt.
Mindig így csinálom a gyzs-t és nem szokott megakadni - de ahogy te is mondtad gyorsan ég....
A vége meg nem volt teljesen lezárva kb 1 cm es lyuk volt ott (vagy talán nagyobb ) de hogy ne szóródjon ki lerabasztottam (használatkor levettem) .
Amúgy meg azért használtam vascsőt , mert papírcső mindig kigyuladt a végére.... |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Csináltál már füstbombát? Lényeg az, hogy nem kell teljesen lezárni az egyik végét. Ilyen gyújtó valamit, asszem még mini sorpetárdánál láttam. Nagyon törik és gyorsan is ég. Viszont a szigszalagozásnál el fog aludni. Ha meg beég, nem akarok rosszra gondolni. Mindegy. Legyen videó, de valami rejtekhelyről videózz. Nehogy felrobbanjon az a vascső. És legközelebb papírt használj! |
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Tettem hozzá egy kis BP-t is hogy könnyen begyulladjon...
Hát azt hiszem holnap mind a 3-at elhasználom , de szorítsatok hogy múkodjon !!!  |
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Hát igen érdekes ,de nem írok semmi véleményt míg nem lesz videó, nem is csillagozok!
Sok sikert! |
|
|

307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Nemtudom mennyi viaszt tettél, de a viaszos keverék nem szokott gy.zs- vel gyulladni. Ha csinálsz egy ceruzavastagságú rudat KNSUból és beledugod a még lágy viaszos keverékbe, az már viscoval simán gyullad, a KNSU pedig beindítja a viaszos cuccot. |
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Amúgy ha ötletetek van hogyan tehetném jobbá , írjatok , bár szerintem majd a videó alapján tudtok legtöbbet tanácsolni....
És lehet megpróbálkozok majd a karamellizációs módszerrel de azt még tanulmányoznom kell |
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Nem nem pvc cső , hanem vasrudak de van rajtuk vmi műanyag borítás...
Hát egyiken van 1m-es visco az elején utána meg 3 durranó petárdából kiszedtem azt a gy.zs.-t , és azzal meghosszabbítottam.. |
|
|

162 db. hozzászólás
13 pont
     Tud valamit
2009.08.09.
tag |
Milyen gy.zs.-t használsz? |
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont