285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Mondom én - nagyok vagytok...
A sok hülye hivatásos már nem számlál, csak csinálja.
Monnynak le... |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Még valami:
A 150-es és feletti bombák 6-800 m magasra mennek, azért annak is idő kell. Meg viszonylag "puha" lökőtöltet, hogy ne robbantsa fel a rúgás a csőben a bombát.
De, mint említém, a késleltetések változhatnak...
:) |
|
|

285 db. hozzászólás
     Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Mindenkitől elnézést kérek, aki jobban tudja, nekem egy Mo.-i vezető pirotechnikus említette a dolgot.
Nyilván, ha előbb tudja, mennyivel okosabbak vagytok, már rég felvágta volna az ereit szégyenében...
Szval gyerekek, hogy kinek mi tűnik soknak és ő hogyan szokta, valamint a standard kínai bombák hogy vannak szerelve...
Sajnos ezt sem egyeztették veletek...
Szar ügy. 
Nohát mégegyszer:
"Ez általános érték, természetesen a bomba jellege szerint változhat." |
|
|

121 db. hozzászólás
77 pont
     Labortöltelék
2006.12.05.
tag |
Nem túl hosszú, mert nem szorul a kupak bombi, sok gáz elvész, ennek ellensúlyozására jó a hosszabb cső. Az a flash bang is kupak bombi volt, igazból mind teszt, mindegyiken volt vmi különbség, az egyik egy két lépcsős volt. |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
nem túl hosszú egy kicsit az a vetőcső?vagy ki van mérve?a kupakbombira hogy hogy enyv szallagot tekertél?amugy a flash bang elég jól néz ki. |
|
|

121 db. hozzászólás
77 pont
     Labortöltelék
2006.12.05.
tag |
Magnálium reszelék meg flying flash volt bennük.
Flash a vető és a bontó is, papír ragasztóval tekertem elsőnek körbe majd rá enyv szalag. 50cm a vetőcső és 30mmes a kupak bombetta, de nagyon nem passzos a csőbe, olyan 3-4mm van a bomba és a cső fala között. Már fellőttem mind, pár besült, valószínű gyújtózsinór nem gyulladt, mert nem kentem be a végét semmivel. |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
szépek.
Milyen csillagok vannak a kupak bombettákban?
Mi a bontó?
Mivel tekerted be?Enyv szalag?
A vetöcsövek hossza az hányszorosa az átmérönek? Kicsit hosszúnak tünnek nekem.
de szépek grat |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 23
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470597
Látogatók ma: 217
|