1 db. hozzászólás
Zöldfülű
2011.12.18.
tag |
Helló!
Azt szeretném kérdezni hogy mitől gyulad be a gyújtózsinor? |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Nem nehéz megcsinálni! Csak egy kis józan paraszti ész kell, meg esetleg egy bolt aholl beszerzed az apróságokat!
Rajz is, videó is lessz. |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Bocs, részvétem. Akkor hogyan sikerült ezt megcsinálnod? Egy kis elektronikai tudás kell, hogy ezt megépítsd. Meg, ha már megépíted, akkor le is tudod rajzolni. Egy videót is csinálj a működéséről! Elég csak egy 12V-os izzót rákötnöd (Írtad, hogy van egy csomó elektromos kütyü, biztos van egy ilyen izzó is.), mert olvastam hogy egy autó akkumlátor működteti. Kapcsol az első, világít a lámpa, átrakod a másodikra, és így tovább. Kiváncsi vagyok rá. Előzmény: #13029
|
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Hát úgy nem tudom lerajzolni mint a villanyszerelők, de megpróbálom.
Amúgy a mamám több mint 8 éve meghalt, úgyhogy ő már nem tud neke segíteni. |
|
|
162 db. hozzászólás
Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Hát ez az, az aljzat, és hidd el hogy esztétikusabb a MŰANYAG doboz, és a banándugó za fontos, mert az és kész, a saru se a legjobb, nem megbízható, sarut inkább a 2 4,5V-os elem beillesztésénél használj,m aztat majd könnyű lesz cserélni, és a kulcsos kapcsoló se rossz ötlet |
|
|
285 db. hozzászólás
Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Hali!
Főkapcsoló OK, esetleg lehetne cizellálni, hogy kulcsos kapcsoló.
A kimenetekre semmi esetre nem javaslom a karos billenőkapcsolót, oda nyomógomb dukál.
A téves, véletlen indítás miatt gondolom - célszerűbb lenne.
Egyébként egész komoly nagy tüzijátékokat adnak elő szeges deszkával, ahol a meghibásodásnak esélye nemigen van. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Nah ez egy tartalmas hozzászólás volt! Köszönöm. |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
A belső áramforrásnak megvannak az előnyei és hátrányai is. Előnye hogy könnyen mozgatható. Hátránya hogy a 9 V-os elem nem képes felizzítani még egy hajszálnál is vékonyabb volfrám izzószálat (izúgyujtót) 5 m-nél hosszabb összekötő vezeték esetén. Én feltettem egy videót a gyújtómról amelynek a biztonság kedvéért 9 m vezetéke van. 2 db 9 V-os elem kell neki ahhoz hogy minimum annyira felizzítsa az izzószálat hogy attól beinduljon az NC lakkos lőpor amibe korábban bele lett mártva. Egy akkumlátornak nincsenek ilyen fenntartásai.
A banándugós hülyeséget én sem értem.... Egyszerűbb ha teszel rájuk sarukat gumiborítással (filklérekbe kerül) és a csatlakoztatni kívánt vezetékekre pedig a saruk ellendarabját. A doboz meg ha elég erős, akkor jó. Úgysem fogod annyit használni hogy elrohadjon. Nem kell leejteni meg víznek kitenni. Ennyi.
|
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Én hasznost adtam rá. Szerintem jó. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
De ezeket még ki kell fúrni, nah mindegy úgyse veszek, jó ez a doboz, teszek bele csatlakozókat, és tökéletes(nekem). |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
http://www.hestore.hu/kat_15.html |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Mikrós dobozokból csináljam meg? |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Mikrózható,zárható tetejű edényekből elég széles a paletta,madaras tacskó vagy egyéb nagy áruház gondolom van felétek. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
De ami környékünkön nincs olyan elektronikai bolt aholl árulnak ilyet.
A dob mellesleg masszív, nem horpad be, és mint már mondtam + ba meg is van erősítve! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605119
Látogatók ma: 8
|