A másodperc ajánlata: BKF 212500 Ft

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Én nem az tuti pgod ember ez egy nokia elsőszázadi mobil ez a minőség?! ez nem ha tehetem nem ilyenel veszm fel de inkább ezzel mégis mint asszonyt nyaggassam hogy hozza el a kamerát idáig én meg nem veszek mert így is s-ar a helyzet na mindegy OFF! |
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
én is youtubra szavazok, és én se néztem meg sry!
Bár eddig én is mindig (azt a keveset) mobillal csináltam, de az enyémmel még így is türhető ,ne makartam géppel, mert hátha rosszul sül el vmi, és hidd el, a mobilom olcsóbb,mint az új digitális kamcsim :) |
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Amíg ezt így leírtad addigra már háromszor lehúzhattad volna...
Nekem ezzel nincs gondom, Rapidshare Premium Account powaaa 
Amúgy egész jó lett... 
Ja, ez Gabtechnek ment... |
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Itt a videó akit érdekel bár mondom hogy semmit érő sz*r a minőség próbáltam fényviszonyokat stb. programmal állítani de inkább hagytam így.Videón ikább az látszik hogy pontok úszkálnak datáról-->DATA video 3gp Rapid--->Rapid Video 3gp
|
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Jó, várjuk a vidit, így elsőre tetszik, és nekem is a gömb a gyengém(vagyis a kedvencem) :) |
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Videót majd max belinkelem mert nagyon szutyok telefonos minőség Szerintem nem lett rossz, bár a gömb bombettát még mindig nem múlja felűl a hengeres hiába pakolom jobban tele csillagokkal nekem a gömb akkor is jobban tetszik Bár az kicsit munka igényesebb. az a három cső ott ? Névnapra készítettem ezeket és csináltam egy kisebbet ami 25 mm es gyári csillagokkal megpakolva és egy 20 mm - est ami ugyan csak gyári csillagokkal, crackling volt benne és szét robbant a cső mert ahol tartózkodtam nem volt cső csak wc papír guriga és abból eszkábáltam össze a csövet szal valahogy szétrobbant az alja és kb. 5 méter magasra repült szegényke, de crackling a földön is jól mutat szerintem. Minden esetre a hengeres nem lett rossz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 151
Ebből tag: 0
Látogatók: 1532178
Látogatók ma: 393
|