512 db. hozzászólás
136 pont
    Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Lemerült elemmel ne nagyon szórakozz mer bekap a vevő egy zavart aztán leshetsz... Ezeknek a cuccoknak a frekvenciáján(27-40mHz) elég zajos a légkör... Szóval mindíg kihúzott adóantenna, előbb az adót kapcsolod be majd a vevőt, és töltött akkuk!
Ezért tanácsosabb egyébként a 400 valahány mHz-es vezetéknélküli csengőt használni, meg mert az olcsóbb, kisebb stb. És nem kell szarakodni az antennával sem. (Ami sötétben nem hátrány) |
|
|

13 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2008.12.21.
tag |
és igen 2 egymástól különálló elektromos gyújtást tettem fel 2-2 képpel, s zseblámpás dolgot meg jól látod, az az éjszakai bevetésekhez kell |
|
|

13 db. hozzászólás
   Zöldfülű
2008.12.21.
tag |
Kérdésedre válaszolva, a távirányító egy volt távirányítós autóé, ebből az autóból van maga a vevő és az adja az energiát az izzószál izzításához. És igen... nem vmi dizájnos, de 5mmes vastagságú parkettalapból van a fala, és körbekentem epoxyval, szal nagyon jól bírja, sztem bármi is robbanjon fel a közelében. A dícséreteket köszönöm és igen! minden jól működik a vezetékes 10m kábellel bír, a másiknak merült elemmel 30m a hatótávja. |
|
|

321 db. hozzászólás
48 pont
    Haladó
2009.02.25.
tag |
Lehet hogy csak én hibbantam meg, de én ezt nem értem!  
Te most 2 különálló dolgot tettél fel 4 képel öszefoglalva?
Mert ugyebár ott a táskában az a vezetékes nyomógombos, meg az a kisautó táviránytós. Jól értem? 
Egy kicsit belekavarodtam
Meg minek az a zseblámpa ott? Ha nem látsz a sötétben, nehogy felrugd a vetőcsövet?
Amúgy a nyomógombos, szép, meg az a logo is , de a távirányítós lehet hogy jól mükszik, de elég roszul fest szegény! |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 22
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470605
Látogatók ma: 225
|