13 db. hozzászólás
Zöldfülű
2008.12.21.
tag |
Kérdésedre válaszolva, a távirányító egy volt távirányítós autóé, ebből az autóból van maga a vevő és az adja az energiát az izzószál izzításához. És igen... nem vmi dizájnos, de 5mmes vastagságú parkettalapból van a fala, és körbekentem epoxyval, szal nagyon jól bírja, sztem bármi is robbanjon fel a közelében. A dícséreteket köszönöm és igen! minden jól működik a vezetékes 10m kábellel bír, a másiknak merült elemmel 30m a hatótávja.
Ez egy hozzászólás a(z) "oldalról..." című tűzijáték képhez. |
|
|
577 db. hozzászólás
41 pont
Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Ez az első BP-m belőle ,de jól teljesít,kipróbálás képpen készült ,amúgy nagyon könnyű szén van belőle.
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Én sem akarok ünneprontó lenni de Lizardman-nak kell igazat adnom. Amint átfordul a gázok kiáramlása miatt létrejött meghajtás egyből a másik irányba fog hatni. A megoldás az lenne ha a motort, a kerék tengelyének egyeneséből jóval kijjebb a kerék széleit érintő képzeletbeli egyenes tengelyre tennéd. Remélem érthető volt...
Ez egy hozzászólás a(z) "Legújabb találmányom a " tűzkerék"" című tűzijáték képhez. |
|
|
321 db. hozzászólás
48 pont
Haladó
2009.02.25.
tag |
Lehet hogy csak én hibbantam meg, de én ezt nem értem!
Te most 2 különálló dolgot tettél fel 4 képel öszefoglalva?
Mert ugyebár ott a táskában az a vezetékes nyomógombos, meg az a kisautó táviránytós. Jól értem?
Egy kicsit belekavarodtam
Meg minek az a zseblámpa ott? Ha nem látsz a sötétben, nehogy felrugd a vetőcsövet?
Amúgy a nyomógombos, szép, meg az a logo is , de a távirányítós lehet hogy jól mükszik, de elég roszul fest szegény!
Ez egy hozzászólás a(z) "oldalról..." című tűzijáték képhez. |
|
|
577 db. hozzászólás
41 pont
Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Igen a 140 es meg a 170 es is kap belőle,amúgy nyárfa szén
|
|
365 db. hozzászólás
125 pont
Haladó
2008.09.27.
tag |
Nem akarok gonosz lenni, de sztem ez úgy müködik hogy meggyújtod, a láng meggyújtja a gyenge kartonszerkezetet amely másodpercek alatt porráég és a kis motor elkezd kiszámíthatatlanul pörögni a földön....Lehet gonosz vagyok és befoghatom mert én semmit se csinálok de sztem vhogy így viselkedik majd...Ragasztóval van rögzítve a motor a szerkezethez?
Amúgy nemtudom hogy ezt hogy gondolod, mert ha elindul az egyik irányban és tesz 180 fokos fordulatot a kerék akkor a motor a másik irányba húz és a kerék ha bírja a nyomást a másik irányba kezd el megfordulni aztán megint ez körbe...szal ez sztem sehogy se fog gurulni
Ez egy hozzászólás a(z) "Legújabb találmányom a " tűzkerék"" című tűzijáték képhez. |
|
|
280 db. hozzászólás
516 pont
Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Hahaa!
Igazán ötletes...végre egy kis kreativitás.Ha lesz egy kis szabadidőm tuti letesztelek én is egy ilyet.Ennek elvileg a földön kéne gurúlnia...csak bírja is a szerkezet...
|
|
92 db. hozzászólás
22 pont
Zöldfülű
2009.10.26.
tag |
Kérünk szépen vidit, és összetevőket! Érdekesnek tűnik...
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
Piromán
2009.06.24.
tag |
remélem ezt egy 140milis szopogatja majd
szén? tapló?
|
|
577 db. hozzászólás
41 pont
Őstag
2008.11.12.
moderátor |
jól beszél col,a titokzatos módszer egy 4mm s rostán való átnyomás,amúgy dextrinnel lett kötve.A malmozási idő meg rendkivüli 4 óra
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605133
Látogatók ma: 22
|