462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
A képen egy papírcső tekerő gép látható, 18mm-es belsőátmérőjű csövek tekerhetők vele, középen a tekerő cséve test kivehető és könnyedén lecsúsztatható a kész papírcső. A zöld műanyagfólia pedig tekerés közbe gördül ez által megvezetve a papírt és csökkenti a szakadás lehetőségét, valamint könnyíti a befűzést. (elnézést hogy retkesen raktam fel)
Ez egy hozzászólás a(z) "Papírcső tekerő" című tűzijáték képhez. |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Akkor jön a leb@szó hsz. Zoltán kolega nemrégen írta, hogy csövet nem ártana legalább egy bombettával felrakni. És amit én szoktam írni: Csöveket mindenki fel tud rakni! A kép marad, de a legközelebbi csököteget törlöm!
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

321 db. hozzászólás
48 pont
    Haladó
2009.02.25.
tag |
Szép! Én multkor talátam egy konténernyi papírcsövet!
A háttérben az a felni is szép!
|
|

435 db. hozzászólás
149 pont
     Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Ezek 10báros kpe csövek,elvileg vastagabbnak kellett volna lennie szabvány szerint.tesztelve még nem volt.természetesen esztergált rétegelt lemezből van bedugózva ami 12es csavarral van lecsavarozva a talpához.én simán megvettem víz gáz szerelő boltban tőlem 10km re.szerintem birni fogja a 4mm es fal. |
|
|

74 db. hozzászólás
18 pont
  Zöldfülű
2009.09.29.
tag |
levi, erről hiányzik az orrkúp.Nem fordítva vannak a szárnyak
Ez egy hozzászólás a(z) "Vállról indítható rakéta RELOADED" című tűzijáték képhez. |
|
|

74 db. hozzászólás
18 pont
  Zöldfülű
2009.09.29.
tag |
Nekem van egy kb 4 méteres barab.Asszem 25-30 milis.Kis telepekhez jó;)
|
|

1085 db. hozzászólás
119 pont
    Pirotechnikás
2006.10.08.
moderátor |
Á, ezeknek elég jó az átmérő-falvastagság aránya.
Ladis, jóaz. Nekem ilyenem van 90mm-es (kék csíkos KPE) és k jó A hőt elég jól bírja. Legalábbis azok a viszonyok, amik egy bombetta lövésénél uralkodnak, meg se kottyannak neki.
Amugy mmm, honnan a bréből szerezted a csöveket? Én annó találtam az enyémet. Otthagyták vmi kisebb csatornázás után, de azóta sehonnan sem tudok beszerezni épeszűen kis (100 kilóméternél rövidebb) darabot...
|
|

74 db. hozzászólás
18 pont
  Zöldfülű
2009.09.29.
tag |
Oké hogy KPE, de nem vékony egy kicsit a fala?Mert nekem annak tűnik.De te tudod
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Hogy van lezárva a vége, csak egyszerűen odaragasztottad?
Dugó van a végében, mert az megerősítené a lezárást... 
Volt már tesztelve ez a fajta cső, nem tágul ki a hőtől?
Én azért a biztonság kedvéért tennék egy összefogatást alulra is, ahol majd a kidobó töltet lesz, biztos-ami-biztos alapon... 
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
lepkét még nem csináltam de szárnynélküli kis tűzrózsával próbálkoztam régebben, ám sose akart pörögni csak a fúvókáva felfele kifújta a lángot mint egy vulkán
Ez egy hozzászólás a(z) "Görgetett D1 lőporbevonattal,Vágott C6 és lepke" című tűzijáték képhez. |
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Mi az indító töltet?
MODERÁLVA!!!
Am. hány g volt ez, h. nem vitte ki a fát? 
//Nem beszélünk ilyenekről. További képeket találsz jelezd moderátoroknak!// [mod. Gabtech]
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470521
Látogatók ma: 141
|