592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
hát még azért van mit fejlődnöd az biztos egyébként meg elmegy.
Ez egy hozzászólás a(z) "Füstbombáim " című tűzijáték képhez. |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
hát igen tökéletes elrendezés,kivitelezés és szépség mit is várhatnák tőled grat de ahogy mondta levy "legyenek ám használva" ja és biztos szilvesztere lesz betőltve akkor majd vidit
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Látom a stopint te csináltad. Amikor még kényelmesebb voltam (most a 6-os telepemen csöveinek alján fém, furatos betét van az alulgyújtáshoz) én próbáltam stopint csinálni, de egész fehérváron nem találtam olyan boltot ahol olyan pamut anyagot adnak ami felszívnál a lőporos trutyit azaz 100% pamut. Te miből csináltad?
Ez egy hozzászólás a(z) "Szilveszteri tüzijátékaim" című tűzijáték képhez. |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
A csövek alja gipsszel van lezárva.
A pálcás raksi pálcája sokkal hosszabb.csak nem fért a képre.
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
na akkor a csillagok kno3 os sárga csillagok, prime az csak BP de nem is kell baromi könnyem gyullad, még nagyonsok papír jön rá, most tényleg vékony a fal
jaja biztosra megyek a spolette vel, (3,5-4mp)
am az csalóka úgy néz ki mintha egyáltalán nem lenne magassága de beér a bomba közepébe, lesznek még nagyobb kék csillagok is benne.
asszem ennyi
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Üdv.! Szép kis gyűjtemény. Azoknak a csöveknek az alját rendesen lezártad mondjuk fa dugóval vagy ilyesmi? Mert a műanyag nem bírná önmagában. Azon a pálcás raksin csak az a vékony hurkapálca van, vagy van valami súly a végén ami lemaradt a képről? Mert ha csak az van rajta az nem kiegyensúlyozott.
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Profi gázforrasztó mi? 400Ft a hétköznapi piacon. Kivesz tőlem? 1500Ft darabja+ postaköltség. Tökre megéri. Na jólvan, többet ilyen képet nem kérünk.
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Elég furcsa az a fehér bevonat a csillagokon. Valami klorátos/perklorátos prime az vagy mi? Amúgy jól néz ki, szerintem nem kell ennél vastagabb fal az alaphéjnak, jól körbe kell tekerni enyvszalaggal és fasza lesz az! 
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
igen, ezen a raksisbombettán már én is évek óta gondolkoztam,de mosmá én is hozzáfogok a kísérleteknek.
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Szép,de nem lesz túl gyengusz a falvastagság?,vékonynak látom,de lehet a kép csal.A csillagok mik??Látom te is dupla spolettét tettél,hasonlit az enyéimre
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Nagy méretü vágott csillagok, de milyen fajták?
Kinézetre 5*
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470530
Látogatók ma: 150
|