905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Az ám...vascsöves füstbomba .
Attol a kis ,vékony lőporos gy.zs.-től,hogy a fenébe fog meggyulladni a viaszos candy (én legalább is nem tudom elképzelni)
>>
Amúgy meg azért használtam vascsőt , mert papírcső mindig kigyuladt a végére....
<<
Kend be a papírcsövet kívül-belül vízüveggel,és nem fog kigyulladni
Ez egy hozzászólás a(z) "Füstbombáim " című tűzijáték képhez. |
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Na mind a 3 jól működött 1 ről készült videó , csak nem csinált olyan nagy füstöt mint amire számítottam , de legalább sokáig füstölt.
Mindig így csinálom a gyzs-t és nem szokott megakadni - de ahogy te is mondtad gyorsan ég....
A vége meg nem volt teljesen lezárva kb 1 cm es lyuk volt ott (vagy talán nagyobb ) de hogy ne szóródjon ki lerabasztottam (használatkor levettem) .
Amúgy meg azért használtam vascsőt , mert papírcső mindig kigyuladt a végére....
Ez egy hozzászólás a(z) "Füstbombáim " című tűzijáték képhez. |
|
|

280 db. hozzászólás
516 pont
     Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Te a bombettát még külön időzítetted gyzs-vel?Raksi esetén elég egy kis darab stopint bevezetni a bombetta közepéig ami az üzemanyag tömb kiégése után egyből indítja a bontót.Ha a raksi se teljesít túl jól...plusz még van a fejen pár mp-s időzítés is akkor elképzelhető hogy közel bonthat a földhöz.
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

280 db. hozzászólás
516 pont
     Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Üdv!
KNSU raksit lőttél előtte már felső lezárás nélkűl?Én csak sima őrölt KNSU-t préseltem eddig a mociba de indítás után pár tized másodperccel még egy vékonyabb felső lezárást is kivágott a francba.Nem tudom hogy ha olvasztott KNSU-t töltesz a mociba az mennyire lesz elenállóbb a nyomásnak...de előbb utóbb úgy is megolvad és kilövi elől.Esetleg kipróbáltad ezt már előtte?
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Szépek! Anno én is csináltam raksikat, de nem akarta a motor felvinni a robbanófejet... Remélem neked jó lesz. Szép gömb alakúra sikerült megcsinálnod a robbanófejeket! Grat. hozzá!
|
|

321 db. hozzászólás
48 pont
    Haladó
2009.02.25.
tag |
Nagyon szépek! Mien efekt van bennük? A BP-s raksiba raktál valami plusszot, pl vasport ? Szilveszterre tartogatod?
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Ja nem egyformák de most sincs ám köztük 1-2 mm-nél nagyobb különbség talán elvétve 3 de több semmiképpen sem. Utáltam a mérgező higító gőzt szívva pumpálni a csillagokat, utána meg kézzel primeot felvinni rájuk. Ez sokkal gyorsabb, kényelmesebb...
Ez egy hozzászólás a(z) "Görgetett winkour 24 csillagok. A feketén van BP bevonat, az ezüstön még nincs." című tűzijáték képhez. |
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.20.
tag |
Akit érdekel e-mailben jelezze!
|
|
4 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.12.20.
tag |
Adatok: 1300 celsius fokos lánghőmérséklet,újratölthető, 15 cm-es fúvóláng, állítható lángméret és levegőmennyiség,piezo gyújtás, 1 töltéssel kb 30 percig üzemel
Tűzijáték gyújtásához,forrasztáshoz, fémolvasztáshoz, (alut rezet simán lehet olvasztani vele)
Előnye hogy nagyobb szélben is használható!
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470530
Látogatók ma: 150
|