894 db. hozzászólás
289 pont
Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Rakéta hajtású szánkó tesztelése megtörtént a mai nap folyamán..
Nagyon nem részletezném.
Az indítás után a fúvóka kirepült a helyéről így hát teljes keresztmetszeten távozott a nyomás,de még így is megtolt rendesen...--ha nem kellett volna kényszerből levetődni,kameraman szétröhögte magát a látványos audiovizuális már-már cseki csent megszégyenítő irha(segg) mentő attrakció láttán-- talán még néhány métert vitt volna,de sajnos a felforrósodott szituáció,szó szoros értelmében véve-miatt a kapitány kénytelen volt elhagyni a hajót...
A véglezáró dugó is megadta magát,szintén üzem közben,ezért ott is távozott a forró gáz ahol nem szabadott volna neki,farmerom meg a párna -amin ültem-bánta,ha nincs utóbbi rendesen megpörkölődik a picsám,így is egy kb 3centis nyílás keletkezett a nadrágon,az ülőke meg gondolhatjátok milyen állapotban van.
Videó is készült az ominózus jelenetről,kicsit itt-ott megplactikázom,aztán ha mindenki úgy akarja felkerülhet... |
|
|
592 db. hozzászólás
217 pont
Haladó
2009.08.16.
tag |
ez beteg remélem rá ülsz
azt hajrá legény |
|
|
304 db. hozzászólás
Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Ezzel csak 1 gond van. Mivan ha leesel róla hátre felé?
Ebből a motorból legalább 1-2m-es lángcsóva fog kijönni, és nem a hidegebb fajtából:) |
|
|
894 db. hozzászólás
289 pont
Labortöltelék
2007.08.17.
PM Tag |
Motor
l=230mm
D=48mm
Fúvóka 12mm
Üzemanyag 500g Cr2O3-al katalizált KNSB
oszt ennyi.
Tesztelni/egyéb paramétereket számolgatni nem volt kedvem,így hát a véletlenre bízom magam, remélem nem hagy cserbe a védőangyalom...)
/
Igen, bevállalós jelentkezők híján saját bőröm viszem a vásárra,azaz én ülöm meg a szekeret,csak előtte még kell egy alkalmas terepet találni a tesztelésre,lehetőleg sík, fa és egyéb nem kívánatos objektumoktól mentes legyen,nullára akarom csökkenteni az esetleges ütközés esélyét...
Videó az nem biztos hogy készül,ha csak nem sikerül egy kamerát szerválnom valahonnan,ugyanis az enyém behalt:(
|
|
|
30 db. hozzászólás
Zöldfülű
2010.01.21.
tag |
Én papírt is írok ahhoz, hogy hozzájárulok a teszthez! Felelősséget magamért vállalok! (vagy mi) |
|
|
27 db. hozzászólás
19 pont
Zöldfülű
2009.01.11.
tag |
ez érdekes! próbáld ki egy zsák krumplival |
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
lool ez nagyon nagy
Szerintem csinálj magadnak egy buster bábút mint a Mythbusters-ban és azzal teszteld :D |
|
|
125 db. hozzászólás
7 pont
Labortöltelék
2009.12.24.
tag |
Én is ráülnék márha nem tnt van benne
nagyon
naggyyoon jó
Legyen video is lécci
(mondjuk ilyen átmérövel már láttam repülni egy két méteres karácsonyfát a youtubon
|
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Aztarohadt!!!!!!!!!!!!!!!! Erre rmersz ülni? A fa fuvoka elég erös fozzá? Mivel szigetelted a szélét? Motoradatok? Nem tépi szét a szánkot? Ezzel akarzs 0-rol gyorsulni vagy miután begyorsultál azután lessz+ löket? Lessz videó? Rámersz ülni? |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
ja meglehet.de eléggé vastag,igaz hogy nem grammokat kell majd vinnie hanem kilókat de hát istenem...kituggya mi van benne. |
|
|
217 db. hozzászólás
64 pont
Hobbista
2008.04.04.
tag |
nem, ez (szerintem) egy "rakéta" hajtású szánkó
vagy mi?
|
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
jól látom hogy az egy bombettacső talppal a szánkóra rákötve?ha nem akor mi?igaziccs ki ha nem az.első benyomásom az volt hogy e cukros motorral hajtott racski. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605116
Látogatók ma: 5
|