894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
A kicsik a tetején direkt kicsik, azok egy külön görgetés eredményei hmmm Azért csináltam valamennyi kisebbet hogy a nagyok közti kis rést a félgömb tetején ki tudjam tölteni velük. Ez a rutinos általi Blonde Streamer (asszem így írják) reci. Majd tervezek 100% os titánt beszerezni csak eddig még sehol sem leltem... Videó természetesen lesz csak a hó miatt nem tudok kijutni a teszt terepre.
Ez egy hozzászólás a(z) "70 milis bombetta FeTi-s csillagokkal. Jövőhéten repül 4 másik társával együtt :)." című tűzijáték képhez. |
|
|
27 db. hozzászólás
19 pont
Zöldfülű
2009.01.11.
tag |
gratulálok! szép kis malom
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|
115 db. hozzászólás
24 pont
Tud valamit
2009.10.07.
tag |
érdekes, ritka darab! honnan szerváltad?
|
|
512 db. hozzászólás
136 pont
Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
A képen esetlegesen feltűnő önkényuralmi jelképeket nem én rajzoltam rá, nem mond el semmit a politikai hovatartozásomról, így kéretik nem letörlni leszólni stb, pusztán érdekesség! (Gondolom ennél idősebb tag nincs a centeren)
|
|
27 db. hozzászólás
19 pont
Zöldfülű
2009.01.11.
tag |
Hát igen kéne tagolni
nem tudom master csak valahol olvastam
Ez egy hozzászólás a(z) "ezeket szedtem ki a malomból" című tűzijáték képhez. |
|
|
304 db. hozzászólás
Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Ezzel csak 1 gond van. Mivan ha leesel róla hátre felé?
Ebből a motorból legalább 1-2m-es lángcsóva fog kijönni, és nem a hidegebb fajtából:)
Ez egy hozzászólás a(z) "Teszt alanyra várva... )" című tűzijáték képhez. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Ne csodálkozz, nedvesen csak elméletben lehet malmozni lőport, gyakorlatilag nem.
Ez egy hozzászólás a(z) "ezeket szedtem ki a malomból" című tűzijáték képhez. |
|
|
158 db. hozzászólás
47 pont
Labortöltelék
2007.01.03.
tag |
Kösz Mindenki!
Constantine! Gyári stopin, a bombi ugyanazt tartalmazza mint a korábbi másik. Szerintem az a problémád, hogy nincs elég kötőanyag a BP-dbe, és nem itta be magát pamutfonaladba a BP-s "trutyi". Lehet még olyan oka, hogy nem tiszta fonalat használsz. Kizárólag 100%-os pamuttal csináld, és tuti lesz! Próbáld így, ez bevált!
Ez egy hozzászólás a(z) "Újabb 50-es bombi változat" című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|