552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
Milyen csillagok vannak benne ?
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagágyú+flash peti" című tűzijáték képhez. |
|
|

57 db. hozzászólás
1 pont
 Tud valamit
2008.11.25.
tag |
4 g van benne.
|
|
30 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2010.01.21.
tag |
Hány g flash van a "petidben"?
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
ja én is olyat használok amit a Master mondott 
egyébként a színe szerintem zsír 
Ez egy hozzászólás egy törölt képhez. |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Ladis, jó ez. Viszont ha megfogadod a tanácsom időt és pénzt is spórolhatsz. Gondolom ezért a dobozért fizettél vagy 500 ft-ot. Na akkor vedd elő az arany oldalakat, és keress benne a közelben egy Bio-boltot. Menj el és kérj bio kukorica keményítőt. 1 kg 460 ft-ba kerül(2x500g) és az minden szartól mentes. Ha azt kisütöd dexnek olyan kötőanyagot kapsz hogy beszarsz. 6-8% vízzel (pumpált-görgetett) már jól lehet dolgozni vele. Igaz kicsit lassabban sül meg, és érdemes 15 percenként átkeverni, de szerintem megéri. A minőségéről csak annyit hogy én minden csillagom ezzel köttetem, még az Mg.-s csillagokat is. Még egy tipp. Ha veszel egy kilót, azt rakd 2 tepsibe, tedd be a sütőbe, természetesen 2 rácsra, egymás fölé, és a 15 perces keverések alkalmával cserélgesd a helyzetüket. Az alsót föntre, a fölsőt lentre.Így egyazon idő alatt 2 adagot csinálsz, és így megint spóroltál, időt, energiát.Ja, kb. 180 C-fokon süsd. Sok sikert hozzá mindenkinek.
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Teljesen jó szerintem (bár jobb lett volna ha a doboz helyett az alap fehér színű anyagot rakod oda mintának). Én is pont ugyanezt használom és az enyémnek is kb. ilyen színe van. Jó kemény csillagokat csináltam ezzel, kurva jó ragasztóanyag!
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Nem hiszem hogy számottevően tágulna, ugyanakkor a polietilén egy rugalmasabb fajta műanyag, szóval ha el nem felejtem, a kedvedért rátekerem azt az ónszálat!
Ez egy hozzászólás a(z) "Majdnem kész :). 70 milis bomba a vetőcsővel." című tűzijáték képhez. |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Miért ne? Én szilveszterkor125-ösöket is lőttem PE csőből, meg egy rakás 100-ast |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Én is azt hittem, de írtam Masternek ő ugyanezt a fajtát használja és a 100 milisnek is ugyanilyen vastag a fala és azt mondja nincs vele gond...
Ez egy hozzászólás a(z) "Majdnem kész :). 70 milis bomba a vetőcsővel." című tűzijáték képhez. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 25
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470565
Látogatók ma: 185
|