840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
elnézést, én vagyok a hülye, nem olvastam el a h sz eket |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
bazee, nemlátod hogy ott a stopin összehajtva hozzáerősítve a bombettához? azt majd szépen kiszabadítja, és akkor a gy.zs. kilóg a csőből. ráragasztja a vetőcső falára, és máris tökéletes a cucc. |
|
|

83 db. hozzászólás
6 pont
  Kutyul
2009.10.02.
tag |
meggyujtod és beledobod nem veszélyes ez , nem ég gyorsan a gy.zs.??? csináld alulgyujtósan talán úgy biztonságosabb nem?? Meg ha pl ruszul esik bele a bobetta akkor nagy gáz van Te tudod de nagyon szépek lettek  |
|
|

102 db. hozzászólás
4 pont
 Tud valamit
2010.01.11.
tag |
Szépek lettek!Várom a videót
U.I.:
Majd ha tudok értékelni akkor megy az 5*! |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Köszi! Igazad van Ladis! Máskor a szoknya és a bomba között vezetem be. De végülis ha már meg van törve a hajtásoknál, ott a gumizásnál akkor talán ez sem okoz majd neki gondot. Leteszteltem egy agyon-vissza tördelt stopinszálat. Teljesen jól égett, szal remélem nem lesz itt gond. Csak egy ledugózott csövem van, majd építek kalodát. A stopin hiánya miatt kell beejtenem őket. De azt is megvizsgáltam hogy a gyzs. nem tesz jelentős kárt a csőfalba még ha közvetlenül mellette ég sem. |
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
A szoknya & a bombettanyak között mi az a fehér sáv?
Meg miért nem a szoknya & a bombetta között vezetted be a stopint?
Kevésbé törne meg & biztosabb lenne a gyújtás, mint a szoknya talpánál bevezetve & megtörve 90 fokba a stopinszál...
Gondolom csak egy csöved van azért nem kötötted sorba őket, vagy csakis a stopin hiánya miatt kell "beejtened" majd őket a csőbe...?  
Am. tényleg szép kivitelezés & sok sikert...!!!  
|
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
megy az 5* constantine.grat,nagyon szépek. én legjobban a FeTi-set várom.kiváncsi vagyok milyen lesz.majd azért léci ird le vagy mond hogy hányadik vagy melyik lesz az oké? |
|
|
111 db. hozzászólás
6 pont
   Tud valamit
2010.01.07.
tag |
Nagyon szépek, várjuk a videót!
Egyébként honnan van enyvszalagod? Megosztod velünk?  |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
A KClO4 es lehet csillag repesztö lesz bár ha dexel csináltad a csilagokat akkor kicsi erre az esély. Vidit kapunk?
És van rajtuk nyomjelzö? |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
De, a stopinnal spóroltam mert kevés van belőle. Úgy tervezem hogy meggyújtom a gyzs.-t majd gyorsan beledobom a bombettát a csőbe és elkezdek futni. A cső falához nem ér hozzá közvetlenül a gyzs. vége, ezért remélem nem égeti meg különösebben azt.
A bontó mindegyikbe 10 g aluflash/ 5 g BP keveréke. De az egyikben a bontó 5 g KClO4-es aluflash 4g lőporral keverve (próba gyanánt). |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Szép a kivitelezés
Azok a stopinok nem lesznek túl rövidek? vagy ilyen rövid csöved van?
Mi a bontó?
Enyv szalaggal ragasztottad ha jól látom.
grat megy az 5* |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 7
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470662
Látogatók ma: 282
|