905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Fellövés majd PP-n lesz.
Videó utána lesz valamikor. |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Ez így nagyon érdekesen hangzik! Videót kérünk róla! |
|
|
905 db. hozzászólás
248 pont
Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Köszike a gratokat
Hát igen, Ladis csinálgattam egy ilyen bombit is.
Outer Petal: TT gömb
Inner Petal Winkuor 20 gömb + TT ring
Igen..Húsvéti szalvéta.
|
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Na, akkor már értem, csak az zavart meg, hogy így szemre egy kicsikét vastagnak tűnt a belső héj. Nekem Ladis elképzelése tetszik jobban, de persze célszerű a belső héjba egy réteg szepit tenni, nehogy szétszóródjon a cuccus, vagy nagyon kis lukakat csinálni. Csak azért érdekelt, mert ahogy nézegettem tözijátékgyártós videókat, ott még mintha vastagabb héllyakat is használnának ennél. |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Nekem a petal gömbje pont egy rétegnyi újságpapír vastagságú ami annyira lehellet vékony hogy úgy gondolom teljesen megsemmisül a bontó inulásakor és nem akadályozza a forró gázok terjedését... Am szép lett a bombi, grat.! |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Mármint a bontó, a rizsesBP robban szét, nem a spolette (bocs, de elment már a szerkesztés!)
Jól látom, hogy az ott húsvéti szalvéta? |
|
|
629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Gyönyörű lett, grat! Milyen csillagok vannak benne?
Ez mindíg is érdekelt, hogy a spolette a közepéig megy, az szétrobban, és meggyújtja a belső réteg csillagjait. De akkor a külső réteg csillagjai nem mind gyulladnak be? Mert sztem akkor már késő, ha az egész szétrobbant, és a csillagok a levegőben szana-szét szóródva már nem érintkeznek a bontóval. Akor mitől gyulladnak be? Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de sztem a két réteget elválasztó fal egy kicsit vastagnak tűnik, hogy mindekét réteg összes csillagja be tudjon gyulladni. |
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Végre alkottok is srácok...!
Mi az outer petal, meg mi a inner petal?
Csak annyi, h. a rizst jól egyenletesen rendezd el a csillagok között, h. ne lötyögjenek a csillagok, meg javaslom, h. az innerbe tegyél boostert...
Am. grat... |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605132
Látogatók ma: 21
|