277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
nem cserélünk szülőket még 3 évre léccciii, vagy mehetek hozzátok lakin?i |
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
a hang nem gond, haverral kimész a legelőre tesztelni:D
nekem legutóbb mikor fater beszabadult a szobámba negyed kiló bp-t, 50g aluport, 3 candy gránátot kobzot el     , még a gyufát is dugdossák előlem -.- -.- |
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
fuhh én 12 évesen addig jutottam hogy ha belelököm a műtrágyát a tűzbe valami történik, de ennyi idősen ilyen profin nyomni nem kis teljesítmény, minden elismerésem a tied, amíg nem láttalak így min 15-6 évesnek gondoltalak :D de gondolom azért szüleid nemigen tesznek keresztbe neked, ez is sokat nyom rajta |
|
|

72 db. hozzászólás
  Piromán
2009.02.08.
tag |
Én szeptemberbe leszek 13 De Tomi sokkal jobb vagy a korosztályodnál.Én még csak a rakétáknál meg a csillagoknál tartok max ilyen kisebb dolgokat tudok csinálni de te már 6 db-ból álló 50mm-es telepet. Col majd ha megakadok akkor én is kérdezek |
|
|

190 db. hozzászólás
128 pont
     Labortöltelék
2008.10.01.
tag |
Az összes elismerésem a tiéd! Csak így tovább! Én 12 évesen bevallom öszintén valahol az udvaron csapkodtam a gyufa fejét kalapáccsal! |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Na most ráérek, hozzászólok én is. Mondandóm eleje azoknak szól, akik fikázzák Tomi műveit, URAIM, 12 éves tagtársunkról nyilatkoztok. Azért nézzen már mindenki magába egy kicsit, ennyi idős korában mit tudott? Biciklizni, max. Az hogy néha hülyeséget csinál, vagy kérdez, az is írható a kora számlájára. Na mindegy. Hülye lenne ha nem hajtana a PM tagságra. Tomi, tőlem nyugodtan kérdezhetsz bármikor bármit bármiről. Ha tudok, segítek. Csak így tovább, ráléptél az alkotás igencsak rögös útjára, de sebaj, kezedbe a bunkó, verd a rögöt. A vidikre ment a megérdemelt 5, gtat. |
|
|

72 db. hozzászólás
  Piromán
2009.02.08.
tag |
Én is gondolkoztam hogy ilyen "fúrós görgetőt" fogok csinálni.
Ez a borsós módszer tetszik majd kipróbálom.Miután fellövöm a bombettám az égből főtt borsók fognak potyogni |
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
vá de kemény az a görgető:D
hány éves vagy am? |
|
|

17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.08.
tag |
Köszi szépen. |
|
|

17 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.08.
tag |
Drakula...izé... Gratula! Szerintem jó lett. Ezt a borsszemes alapot hogy érted? A borsszemre van ráragasztva az anyag? |
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
épp kérdezni akartam, hogy ki videózott, de látom a fater!
Maga a görgetés megoldása jóó, tetszik. Sokak számára hasznos lehet!
Megy rá a csillag! |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
A vidinTT-Flash csillagokat görgettem.Alap:col javaslatára borsszem.Ragasztóanyag dextrin az oldószer viz - denszesz 75-25arányú keveréke.Hozzátenném hogy col rengeteget segitett Skype-on,szoval neki külön köszönet jár.Sajna vidin én is rajta vok.Ez van ha apám videóz |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470436
Látogatók ma: 56
|