800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
A vidinTT-Flash csillagokat görgettem.Alap:col javaslatára borsszem.Ragasztóanyag dextrin az oldószer viz - denszesz 75-25arányú keveréke.Hozzátenném hogy col rengeteget segitett Skype-on,szoval neki külön köszönet jár.Sajna vidin én is rajta vok.Ez van ha apám videóz
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillaggörgetés közben-Bocs a vidi minőségéért,azért kérlek ne pontozd le-" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
köszönöm Gabtech
akkor már csak prime kell rá és adjad neki vazze
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Csillagnak jó lesz. Nem gyors. A videód javítva!
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
Üdv Master!
köszi
okés. igen ahogy mondod.
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
No bumm, magas reccs! Tudom, kamera. Gondolom mobil. Ilyennel csinálhatsz egy Francia forradalmat is. Látványelemnek jó. Ügyes vagy. Már csak a kamerát kell lecserélni. 
Ez egy hozzászólás a(z) "M-90 akcióban" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Kihagytam,hogy a bomba stopinos volt,a cső hossza 45 cm volt és a bomba késleltetése spolette volt.Sztem jól sikerült.sajna még világosban lőttük ezért a CMystery csillagok alig látszanak.A flashek meg nagyon gyorsak voltak ezért kicsit átrendeződtek.Ha vmit kihagytam kérdezzetek
Ez egy hozzászólás a(z) "75 milis Chrysanthemum of mystery,Flash gyűrűvel-tesóm pánikolt :D" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
5 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.08.02.
kitiltott |
Nagyon jó volt, sztem nem először csináltad
No, kedves Kriszty.k csak annyit, hogy nem szabad ilyenkor megnövelni a henger hosszát,mert akkor a hossz nagyobb, mint a szélesség,és ilyenkor a pörgő tárgyak átbillenhetnek, ha nem tökéletes a súlyeloszlás, ami szinte lehetetlen, mert ember olyat gépek nélkül egyszerűen nem tud építeni. Ilyenkor a henger valószínűleg ilyen homokóra alakot venne fel forgás közben(remélem értitek). Jó meglátás, hogy az egyik "végébe" nagyobb fojtás kell, de nem tudhatod melyikbe kell, mert azt sem tudod merre fog elmozdulni. Tótózni meg nem lehet. És az ilyen dolgokban az a poén, hogy nem egy helyben pörögnek, sőt a gyári még fel is repül, de nem forog egy helyben soha.
Mindenesetre nagyon tetszett nekem , és rohadt gyorsan is forgott, így tovább alkem 
Ez egy hozzászólás a(z) "20mm-es pörgettyűk" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
A cuccok jók lettek, de megkérlek rá legközelebb ne egy pucér gyerekre emlékeztető képét tegyél be ikonnak, mert ez ótvar undorító!
Remélem csak az összekicsinyített és nyomott kép miatt érthető félre a tartalom...

|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
Amugy ez kb. 25 perc munka volt benne (vagyis az összesen) ebben benne van a kikeverés,PVC vel a szarakodás, száritás(furcsa, gyorsan már használhatóvá vált pedig még nem volt teljesen száraz.) és akkor még keresgéltem dolgokat....stbstb
|
|
68 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2009.07.01.
tag |
szép let grat 
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
köszönöm a dicsérő szavakat:D. igen uj vagyok most regeltem.
hát ezek még csak kisérleti csillagok, vulkánok voltak.
nemsokára csinálok rendesebb dolgokat
(nem teljesen első(6) de mondom ezek nem jó dolgaim csak gondoltam feldobom centerre:D)
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
    Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Te meg uj lehetsz, mert nem igen emlekszem a nevedre, pedig emlekeznek ra Mind amelett, hogy szerencses vagy meg ugyes is szerintem.
Egybol csillagokat vulkant, meg flash-t is csinaltal. Mindegyikbol lattam jobbakat is, de szerintem egyaltalan nem rossz igy elso nekifutasra. Nem kerultek rossz kezekbe azok a vegyszerek.
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
Bocsánat a vidik minősége miatt de most csak ezt a minőséget tudtam kicsalni 
|
|