311 db. hozzászólás
322 pont
   Haladó
2007.04.10.
tag |
Ezeket csak így beleszórtad egy pvc csőbe?
1. Ha tömörítette volna töményebb füstöt kaptál volna.
2. 2 deci vízzel újrakrisized 2X ekkora füstöd lenne.
3. Ha vmi olyan cuccba töltöd ami nem ég el (pl vizüvegezett papírhenger.) sokkal pofásabb lenne és nem kellene 20 centi csövet elpazarolnod. Meg a füst is fehérebb lenne.
Nem b@sztani akarlak, csak látom, h ez az első, gondoltam adok pár tanácsot
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

72 db. hozzászólás
  Piromán
2009.02.08.
tag |
Ez a gyerek nagyon gáz volt tesó.Az ilyeneket öröm olvasni.
Még 1x grat alkem.
Ez egy hozzászólás a(z) "Pálcás raksik" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Csá.nekem teccenek a csillagok,mégha nem is látszik minden.Összetételekről kaphatnánk pár információt?A pirosat stronciummal készitetted?
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

60 db. hozzászólás
6 pont
 Zöldfülű
2009.07.27.
tag |
én most egy nagy rakétát csinálok NAGYOT kb. 0,5 kg de van is benne anyag rendesen remélem fog működni a receptet azért kérdeztem mer ilyet akarok a rakéta orrába rakni ja és nagyon köszi most megyek csinálom a rakétát
Ez egy hozzászólás a(z) "Reccseno 2" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
    Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Rez oxidos termit-bol van. NC lakkal van osszekotve. Amikor megszaradt leontottem egy ego folyadekkal (ami nem oldja a NC-t), hogy folyamatosan pukkanjanak, ahogyan eg rajta a folyadek es ne kelljen gyufaval gyujtogassam.
|
|

60 db. hozzászólás
6 pont
 Zöldfülű
2009.07.27.
tag |
hello ez jóóóóóóóóóóó
de hogyan csináltad ????
nálam******
|
|

280 db. hozzászólás
516 pont
     Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Az sokkal egyszerűbb hogy egy rövid pálcát elkezdesz kiegyensúlyozgatni picike ólomgolyókkal...igaz?!Tudod max. "nyomorék parasztéknál" szórakoznak ilyesmivel....de a parasztnak is van annyi esze hogy egyszerűen csak egy hosszabb pálcával megcsinálja egy pillanat alatt.
Ennyi...
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
hát ezen a szar videón alig látszott merre repült :P :Đ
És ha orrnehéz egy rakéta akkor is megvan az esélye hogy egyenesen repül bár ez igen csekély.....
én csak felvettettem a súlyozás lehetőségét de úgy látszik parasztéknál nem is hallottak ilyemsiről........
De most nem állok le nyomorékokkal vitatkozni!
(és én nem azzal töltöm a szabadidőmet hogy hurkapálcákat méregetek naphosszat és a burkolatnak is van tömege.......)
|
|

280 db. hozzászólás
516 pont
     Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Amúgy a hajtóanyag receptje ott van youtube-on a videó mellett.Egy módosított lőporos keverék aluval.Elvileg glitterhez hasonló csóvát kéne eredményeznie...de mivel grill szénnel csináltam nem jött össze nagyon.Valószínű puhafa szénnel lesz az igazi...
|
|

280 db. hozzászólás
516 pont
     Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
1.Na a "segghülyeség" ott kezdődik pajti hogy egy 44cm-es hurkapálca bőven sok egy 4,8-5 grammos(ebből kemény 2,1-2,2g a hajtóanyag) rakéta kiegyensúlyozásához.
2. Ebből adódóan még le is kellett belőle vágnom nem hogy még kib..szott súlyokat rápakolni.
3. Ha kinyitod a csipád b..szod láthatod hogy egyenesen repűlt felfele!!Akkor mi a kérdés b..szod???Nem egyértelmű hogy farnehéz?!!!
4. Orrnehéz rakétával max torpedót tudsz csinálni nem rakétát!
5."Hosszú pálca kicsi raksik, elképzelhető hogy orrnehéz.." Elképzelhető hogy b..szott mód retardált vagy?!
6.Ha valaki itt "segghülye" és nem vágja a témát az TE vagy....így csuklóból a kérdéseid alapján megitélve...
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 63
Ebből tag: 0
Látogatók: 1720602
Látogatók ma: 3085
|