800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Prezi,szép volt a bomba,szerintem a csillogás is ugy ahogy látszik,de légyszi legközelebb értelmesebb cimet adj Amugy 38-39 mm.Én is ilyen hélyakat kaptam col-tól
Ez egy hozzászólás a(z) ".." című tűzijáték videóhoz. |
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
asszem.
Nm tudom hogy mi na gond a csillagokkal, de múltkor sem jött össze4 nembaj. majd a következő adag! 
|
|

311 db. hozzászólás
322 pont
   Haladó
2007.04.10.
tag |
A csillagok tényleg nem jönnek át sajnos. 35milis volt?
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
hát igazán nincs mit. grat a lövéshez. a bontó flash volt? |
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Az a retek akmera meg nemtudom hogy párás volt vagy mi az annya volt vele. A szntségit. Pedig qrva szép volt. Ez W24 csillag lenne, de a csillogás nem látszik. Na mind 1.!
col, kössz a műanyag héjat+ a tanácsokat 
|
|

2444 db. hozzászólás
    Őstag
2006.02.15.
moderátor |
Naggggyon széééép, gratulálok! Nagyon élénk színek voltak, nekem a a piros tettszett a legjobban, minden elismerésem.
A lőporotokon lehetne egy kicsit csiszolni, 15% vető töltet nagyon sok, de minden esetre a csillagok színereje nagyon sokat dobott a videón, ötpontos!
A zenei ízlésetek meg elég elcseszett, legalább annyira mint az enyém Waking the cadaver igen hangos egy zene, vághattatok volna alá valami egyéb deathcore, grindcore zenét pl. Mesuggah, arsonists get all the girls stb. Vagy valami populárisabb, hallgatható zenét is rakhattatok volna alá, de sebaj, ezt nem hallgatni, hanem nézni kell
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Szép volt! Ügyesek vagytok, a zöld csillagok milyen reci alapján készültek? Mert nagyon szépek, szebbek mint az enyémek!
A kék csillagok a rézoxid miatt erősen katalizálva vannak, ezért célszerű az oxidálószer arányát csökkenteni, és a klórozószer arányát növelni! Többször is láttam hogy elszállnak a kék csillagok, sőt felrobbannak.
De ha direkt ez volt a cél akkor nagy királyok vagytok 5*!!
Viszont a "zene"... Le kellet halkitanom
|
|

1130 db. hozzászólás
346 pont
    Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Tényleg szépek a csillagok, meg úgy összességében tetszett, de a kidobó töltet mennyiségét vagy minőségét lehetne fokozni sztem. Volt egy vörös csillagos bombetta ami szépen bontott, de a csillagok a földre estek mivel nem mehetett fel elég magasra a bombetta!
Amúgy szép. grat ment az 5 *
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Hy.Sztem egész jó volt csak sajna látom eléfg sok hibás bombetta volt viszont a szines csillagok nagyon nagyon szépek főleg a vörösek,grat Megy az 5
|
|

512 db. hozzászólás
136 pont
    Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Sajna csak a pirosat adja vissza jól a vidi, a zöldet viszonylag jól a kéket meg a legrosszabbul... A halványabbakból (pl C6) meg alig látszik valami.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 10
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470401
Látogatók ma: 21
|