462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
ja a zene miatt sajnos teljesen le kellett vennem a hangot, úgyhogy csak a mozgóképet tudtam nézni.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Nagyon jók lettek azok a lassítások:)
Állat volt az egész buli.
Sztálin orgona rulez :D
|
|

1945 db. hozzászólás
195 pont
    Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Szép, lett, tetszett, de a zenét halkabban hallgattam volna. Én inkább a durranások hangját élveztem volna szivesebben.
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Az utolsó kettő kivételével mint csillagágyúnak készült. Azok Col 140-es bombái voltak, eddig érthetetlen okból mindkettő a cső fölött indult kb 1m-rel...
Az az előtti kilassított bombák 100mm-esek voltak, és mint nagyon szimmetrikusat bontott, élőbe meseszép volt.
Egy hiba volt hogy nagyon egybelőttük őket, ugyanis az egész sorba volt kötve, kb 100lövés...
A 100mm-es bombák egybelövése sajnos az én bűnöm, a sötétben valószínű pár százas csőnek nem lassú hanem gyors égésű zsinórt vághattam de fene tudja, akkor sötétben jónak tűnt.
Még nem volt lelki erőm de hamarosan én is feldobok egy vidit az eseményről, de egybevágom a távolabb készült felvételekkel, amin majd jól fog látszani hogy mekkorát bontottak a 100mm-esek! Ugyanis a felvételt légvonalban kb 4-500m ről készültek! Szem és fültanúk szerint 2km ről is igen jól halható és látható volt az esemény 
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Szép volt grat.Amugy elég sok csillagágyu volt,vagy azok csőben bontott bombetták?De az efektek nagyon jók
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Gyönyörüek lettek ,jó party lehetett szerinten a vége felé azok a nagyok lehettek col 140mm-i Mégegyszer grat nektek
|
|

512 db. hozzászólás
136 pont
    Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Gyönyörű volt! Amik a végefelé voltak nagyon szépet bontottak! Azok hány milisek voltak? Meg milyen és mennyi bontó volt bennük?
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
nem ez nem az, nem görgettem, ez van első szines csillagaim, nekem tetszenek, ha ennyire szar akkor vissza lehet küldeni.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. Előzmény: #7954
|
|
|

72 db. hozzászólás
  Piromán
2009.02.08.
tag |
Szép lett! Kéket én sem láttam benne.Alu port viszont láttam benne.Esetleg vaspor volt benne?
rocket14: ne gyártsd már a felesleges komikat tök értelmetlenek nem a számuk a lényeg!
Ez egy hozzászólás a(z) "3.Vulkán" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
rocket14 a te esetedben a következőket tudom ajánlani:
-fehér láng(alupor)
-sárgaláng(Vas)
-Vöröses láng, TT(keményfaszén)
-kékes-zöldes láng(cink)
Nekem sikerült már lilásat is kihozni Kno3-as keverékből, de az már elég nehéz.
Ez egy hozzászólás a(z) "25mm-es csillagvető D1+Shimizu zöld csillagokkal" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Nem ez komoly!Télleg 5 fajta elegy volt benne
BP ebbe is volt, a rendes X:X:X(fórumba nem írunk arányokat)arányba,
csak nem volt a szén airfloat.
Ez egy hozzászólás a(z) "mega vulkán" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

1565 db. hozzászólás
141 pont
     Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Hát baszod, ha ez is az mint amit nekem küldtél, akkor baj van a kameráddal. Ugyanis az minden volt, csak nem piros. Attól különb pirosat keverek kno3-mal, a zöldről meg inkább nem is mondok semmit, talán egy gyenge lőporral felveszi a versenyt, de még az se biztos. Így hát megértheted hogy nem pocsékoltam rá a lbp-m meg a gömbjeim. Egyébként mivel "görgetted", szeneslapáttal vagy betonkeverővel? 
|
|

133 db. hozzászólás
17 pont
  Piromán
2008.12.14.
tag |
ez most vicc volt? mármint a töltettel kapcsolatban mert én kb. ilyen vulkánt csináltam egyszer de abban nem volt ennyi szutyok és még csillag sem volt benne hanem bp és flashpor! 
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Mindeggyik csillag megtalálható a Pyroguide. com-on.A töltet:
Willow3,C8,C6,Chrysanthemum of Mystery,Winkuor24.
Ennyi 
|
|

133 db. hozzászólás
17 pont
  Piromán
2008.12.14.
tag |
nagyon jó ez is csak a magasságon kéne még javítani tehát hogy magasabbra menjen a csóva!
ezt ugy értem hogy állandó legyen a vulkán csóvájának a magassága és hogy persze magas is legyen! de amugy végülis nem kicsi!
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 4
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470422
Látogatók ma: 42
|