72 db. hozzászólás
Piromán
2009.02.08.
tag |
Én szeptemberbe leszek 13De Tomi sokkal jobb vagy a korosztályodnál.Én még csak a rakétáknál meg a csillagoknál tartok max ilyen kisebb dolgokat tudok csinálni de te már 6 db-ból álló 50mm-es telepet. Col majd ha megakadok akkor én is kérdezek
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillaggörgetés közben-Bocs a vidi minőségéért,azért kérlek ne pontozd le-" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Hát col, minden elismerésem! Nagyon szépek. A Recsegő meg különösen jó a gyárihoz képest! A míniumos recsegő receptre kiváncsi lennék.
grat! mentek a csillagok!
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
A csillagok különböző összetételűek, még ha nem is látszik, mint ahogy a lángmag sem látszik vörösnek, pedig az, de a kami nem viseli el a túl erős fényt. Mondjuk a retinám se. A recsik sorban: első(VII) gyári, második (VIII) Bi oxidos saját, harmadik(IX) míniumos saját. Most már tényleg bekaphatják Kínában
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Na most ráérek, hozzászólok én is. Mondandóm eleje azoknak szól, akik fikázzák Tomi műveit, URAIM, 12 éves tagtársunkról nyilatkoztok. Azért nézzen már mindenki magába egy kicsit, ennyi idős korában mit tudott? Biciklizni, max. Az hogy néha hülyeséget csinál, vagy kérdez, az is írható a kora számlájára. Na mindegy. Hülye lenne ha nem hajtana a PM tagságra. Tomi, tőlem nyugodtan kérdezhetsz bármikor bármit bármiről. Ha tudok, segítek. Csak így tovább, ráléptél az alkotás igencsak rögös útjára, de sebaj, kezedbe a bunkó, verd a rögöt. A vidikre ment a megérdemelt 5, gtat.
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillaggörgetés közben-Bocs a vidi minőségéért,azért kérlek ne pontozd le-" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
72 db. hozzászólás
Piromán
2009.02.08.
tag |
Én a helyedbe a Kno3-as vagy a KMnO4-es flash-t használnám az nem olyan mérgező mint a báriumos.
Ez is jól égett
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Hát tomi ****************. Csillagszárító ördögi találmány!
és alatta van vmi ventillátor, vagy vmi más, vagy csak pusztán vannak a csillagok?
// Moderálva! // [mod. Gabtech]
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillag száritó és görgetett TT-FLASH csillag teszt" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Ime a kis száritóm.A tesztnél a csillag gyornak tűnik,de csillagágyuba nem az,már teszteltem,hamarosan arról is kaptok videót.A flash se nagyon látszik,pedig sötétben látszik.Namindegy majd ha lesz vidi a csillagágyuról ott majd láthatjátok sötétben
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillag száritó és görgetett TT-FLASH csillag teszt" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605135
Látogatók ma: 24
|