133 db. hozzászólás
17 pont
  Piromán
2008.12.14.
tag |
szerintem sem volt rossz egyébként én is a BP-met mindig grillfaszénból csinálom és nem is olyan rossz
Ez egy hozzászólás a(z) "30mm (kupakbombetta)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

321 db. hozzászólás
48 pont
    Haladó
2009.02.25.
tag |
Köszi, a bontó flashpor volt, a csillag is. De ami nekem nagyon furcsa volt, hogy a kidobó grill faszénből készült lőpor, és kevés flash keveréke volt, NC vel granulálva, és működött! 
Jah, és kupak bombetta volt!
|
|
68 db. hozzászólás
1 pont
 Zöldfülű
2009.07.01.
tag |
hehe kapja a kritikát szerintem jó.. a bontás is tetszett nagyon az lehet hogy egy irányba ment de szép volt
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Kezdésnek nem rossz!Jó volt csak ajna egy irányba bontott.Ez bazért van mert kupakorba ha csillagokat raksz az nem ugy fog viselkedni mint a papir hélyba.Ha nem kupak volt akkor nemszóltam.Csillagok mienek voltak?a ezüstös-aranycsóvból valami Bp keverékre utalok alu puderrel de a rossz képminőség miatt nehéz megmondani.Egyépként a kidobód se a legerősebb.De sebaj legközelebb jobb lesz .Sok sikert..
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Csá Gabtech.Jó lett a vulkán.Ja a gyárban a vulkánokhoz valami rohadt lessu keveréket használnak,tele faszénnel.Én is azt használom.Le is itam r8r vidijénél,de ide ids beirom mert sztem egy nagyon jól használható elegy:
-KNO3:- 30gramm
-Grillszén:- 30gramm kávédarálós minőség
-Kén:- 5 gramm
-Alu puder:- 5 gramm,kivánt csóvától függően
És lehet hozzá tenni az alu púder helyett alu forgácsot is .Nekem ez a keverék nagyon bevált.Amúgy ha nem akarna égni akkor még lehet hozzá tenni 5 gramm KNO3 mat.Sok sikert
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

19 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.07.02.
tag |
Ez tényleg vulkán! Mármint a kitörés ,amugy lehetett volna a "nagy bumm" után még egy kicsit tovább tartó szikrázás. Mindenestre ha egy igazi vulkán ilyen nagy erővel törne ki ilyen nagy ható sugárban, akkor semmiképp nem lenék ott.
U.I.:A vulkán külsejét (a papírt) hogy csináltad meg olyanra hogy lángok vannak rajta?Kinyomtattál egy képet és azt raktad rá vagy mi?
|
|

133 db. hozzászólás
17 pont
  Piromán
2008.12.14.
tag |
gratulálok szép volt 
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Szép de "3másodperc vagy 4" ezt (barátnőm mondta ) nekem tetszett egyébként a kitörés se rossz pontozom 5* bár ha legközelebb picit hosszabb lesz akkor 8* nagyon rövid de szép volt!
|
|

72 db. hozzászólás
  Piromán
2009.02.08.
tag |
Ez aztán vulkán! Milyen anyagok voltak benne? Hány gramm volt a vulkán?
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Igen a belőle előtörő forró gázok, gőzök kicsit megpörkölték a papírt. Amúgy a videón lévő papíron 3 kis picike fekete szemcsét számoltam miután a cucc elégett. Szerintem az nem sok...
Ez egy hozzászólás a(z) "Granulált BP (pontozd kérlek, jó lesz-e kidobónak) kb 0,5-1 g" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 82
Ebből tag: 0
Látogatók: 1720487
Látogatók ma: 2970
|