529 db. hozzászólás
128 pont
    Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Hűű,ilyen nagyot régen röhögtem.Mert ugye a címe az,hogy Vicces effekt,gondoltam,akkor már röhögni kell.
Viccet félretéve,honnan jött az a gondolat,hogy ezt elnevezd vicces effektnek?Mi a rák(óczi túrós)tól lenne ez vicces?
A benti gyújtogatást pedig-dani22-vel egyetértve- erősen ellenzem,ugyanis ha éppen olyasvalami begyullad,aminek nem kellene,és leég a ház,akkor biztos megérte.
Még egy kérdés:miből állt ez a rendkívül vicces elegy?
Ez egy hozzászólás a(z) "Vicces Effekt." című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #7424
|
|
|

830 db. hozzászólás
410 pont
    Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Ezaz! Szobában gyujtofasunk! Te tudod. Én ezt nem teném bombába. Ahogy elnéztem még müködés után izzot. 3pontot kap az 5 böl
Ez egy hozzászólás a(z) "Vicces Effekt." című tűzijáték videóhoz. |
|
|

152 db. hozzászólás
23 pont
   Hobbista
2008.09.17.
tag |
Szépett bontott grat és az effekt is szép volt csak kár hogy nagyon rövid volt grat
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

131 db. hozzászólás
141 pont
   Hobbista
2007.10.12.
tag |
Köszi!
Golyó volt :)
Flash csillagok voltak, bár szerintem túl gyorsan égtek.
Legközelebb valami glitterrel fogok próbálkozni.
|
|
529 db. hozzászólás
128 pont
    Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Szép volt!
Hagyományos?Hengeres?
Ha jól látom flash csillagok voltak benne,de javíts ki,ha tévedek.
5*!
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Ha nemlenne odaírva hogy szikraszokokut azthinném hogy valamilyen félresikeredett effektes római gyertya... 
Az csak kamerahiba hogy a kilovello darabkák pirosan égtek?
Amúgy nem rossz, talán kicsit rovid az uzemido meg alacsony az effektmagassád, de ekkora mérethez képest talán nem rossz,,,,
Ez egy hozzászólás a(z) "Szikraszökőkút Mg forgáccsal" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

664 db. hozzászólás
297 pont
   Haladó
2006.12.24.
PM Tag |
Grillszenes feketelőpor+10% Mg forgács 1 cm átmérőjű papírcsőben, polisztirollal megkötve.
Száradás közben a valószínűleg belül megrepedt, ezért lőtte ki az elegy egy részét.
Ez egy hozzászólás a(z) "Szikraszökőkút Mg forgáccsal" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

158 db. hozzászólás
47 pont
     Labortöltelék
2007.01.03.
tag |
Alakul, tovább őrlöd kicsit és jó lesz
Ezt a lőport is lehet vetőnek/bontónak használni nemcsak csillagnak. Előnye bombettában hogy klorcis csillagokkal nem veszik össze, mivel nincs kén ami nagyon érzékennyé tenné.
Ez egy hozzászólás a(z) "1. oszt lőporom malmozás nélkul semmi macera (kén mentes)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

145 db. hozzászólás
34 pont
 Tud valamit
2009.05.28.
tag |
Nem igazán vagyok híve a robbantásnak de szerintem jó volt!
Gratula! 5*
Ui: Csak vigyázz magadra!!!!
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 62
Ebből tag: 0
Látogatók: 1531509
Látogatók ma: 1110