A másodperc ajánlata: Magnum 5900 Ft
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Na akkor grat a tieidhez.
Motor hossza:10 cm
Falvastagság: 3 mm
Fúvóka, folytás: 1-1 cm (mind a kettő megerősítve)
Fúvóka átmérő: 8 mm (1/3 része motor átmérőjének)
Üzemanyagtömb:8 cm, negyedfuratos
Ja és a fúvóka: gipsz+vízüveg préselve
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Én ezt a keveréket fuvoka nélküli tüzijátékrakeszokba használom. : ) Vagyis van benn fúvoka csak az üzemanyagtomb a fúvoka. :) Na mindegy. Bövebb infot tudnál adni a mocirol. Ja megjegyezném hogy a d1 és a d2 mocim kiváloan müködig ezzel az anyaggal.
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
Egyedüli baja az hogy túl kicsi volt a fúvóka átmérője. ezt használtam. Nem hittem colnak,és atöbbieknek, hogy kegyetlen jó anyag, így szét is kapta egy az egyben a mocit. Nembaj, legalább lett miből tanulni
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
link
400g / 139Kč + posta
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Erithritolt lehet rendelni cseh vagy lengyelországból, Extra-Linie név alatt fut mint édesítöszer. Fél kiló PE-ből 1,1kg PETN kihozható 65%os salétromsavval is. ETN-t gyutacsokba szoktam használni, valamivel érzékenyebb mint a pentrit ezért csökkenthető a primer anyag mennyisége.
|
|
280 db. hozzászólás
516 pont
Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Ja igen...a bunsen az gázzal műkszik.Kevertem.Hát tized grammnyi anyagok begyújtására nem fogok kúrvanagy gázpalackot a szobámba felhurcolni az biztos.Rohadtúl mind1 mivel gyújtja be az ember...amúgy se ez a videó témája...
A "hó tú mék" videók az egy másik dolog.Azt tuti törölték volna már innen a modik.Már csak a "jóképességű" emberek miatt se merek olyan jellegűt ide felrakni...
|
|
162 db. hozzászólás
Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Jó, nem is azt mindtam a "mécses"() működött, de akkor nem egyfajta házi bunsen, hanem egyfajta házi BORSZESZ (denaturáltszesz) égő..................................
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
nem ezért *sztak le multor valakit?
vagy az how to make vidi volt?!
|
|
280 db. hozzászólás
516 pont
Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Pentaeritritolra meg NM-re akár össze is dobhatunk Igaz az NM felesbe is lazán 2500 lenne fejenként.De a többit privátban megpaktálhatjuk..
|
|
766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó
2005.12.18.
tag |
Hát nekem is jó lenne pár új anyag...toloul, P2O5, eritritol, pentaeritriol, glioxál, nitrometán stb... :D
|
|
280 db. hozzászólás
516 pont
Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
....és ez még csak a kezdet.Hidd el!Ha sikerűl még néhány eléggé nélkülözhetetlen tömény savat beszereznem lesznek érdekesebb vidik is
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Tudjatok meg nagyon jol szorakozok.
Itt van Zubi tovabb fejlesztett egerragasztoja is, rogton utana alkem videoja. Nemregiben Kicsiatom es en is tettunk fel hasonlo videokat. Kezd lassan mindenki megrontodni, vagy ez csak veletlen, hogy ennyi video jott egymas utan?
Dani raketaja orraban is lassan ejtoernyo helyett aceton peroxid lessz!
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 3602942
Látogatók ma: 10
|