158 db. hozzászólás
47 pont
Labortöltelék
2007.01.03.
tag |
A első nem olyan intenzív, viszont nagyon elasztikus,gumiszerű egyáltalán nem törik. Ez változó van ahol olcsón lehet szerezni, újabban azt vettem észre hogy jelentősen drágult a gy.zs.(visco). Ezek alternatívának megteszik szűkösebb időkben. Víz alatt nem ég, de minimális nedvességet jól bírják pl.ázott földön jól teszi dolgát. Láttam vízállót én is korábban, de az másként működött és bp-s volt.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Az első nagyon oxigénhiányos! De amúgy ügyes! Valahol láttam már ezt az eljárást, de nem sokan használják, olcsó a gy.zs.
Víz alatt ég? mert a kitalálója elvileg erre szánta, vízálló gy.zs. nek.
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Hmm alá kellett volna vágni egy erősebb lökőtöltetet, ami az égő flashport kivágja a csőből! De talán jobb lett volna nagy szemű magnéziummal.
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Mindenesetre bátor vagy manooo, azért én nem kapargattam volna ezt a cuccot...
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Igen az olom azid es a higany fulminat mellett az olom trinitrorezorcinat volt a harmadik legelterjedtebb inicialo robbanoanyag. Ez nem jutott eszembe. Lehet!
|
|
158 db. hozzászólás
47 pont
Labortöltelék
2007.01.03.
tag |
A cím megtévesztő Ezek gy.zs-k., az első szilikon alapú Kmno4 gy.zs., második Blackmatch, harmadik szilikon alapú Kclo3.
Az utobbi kettő simán beég bármilyen gyújtólyukon, és szélállóak
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
A középsőt azt használhatot tűzijátékhoz, de azt a fehér valamit nem. Nekem is volt olyan fehér műanyag valamim, nem tudom a nevét, de cefet jól égett. Mármint szabad térben. Csak az a baj vele, hogy nem ég be a gyújtórésen és kis szellőtől is elalszik.
|
|
127 db. hozzászólás
171 pont
Labortöltelék
2008.11.26.
PM Jelölt |
Ez nagyon szép lett ment az 5*. Én hónap vége felé csinálok pár 50-75mm-es bombát ha végre meg lesz minden kellék.
Ez egy hozzászólás a(z) "75mm-es TT" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
304 db. hozzászólás
Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Köszi!
Igen, azt el bírom képzelni, hogy összerázódtak, mert az üres helyekre fűrészport tettem, és a fennmaradó részbe pedig granulált BP-t.
Valamint ha megráztam, lehetett hallani hogy zörög. Nagyon nem elképzelhetetlen, hogy átrendeződött.
A fűrészpor helyett valamilyen fake csillagok kellenének. Mondjuk papír golyó, ami megegyező méretű a csillaggal. Kicsi ragasztóval összekötve. Bár ezzel az a gond, hogy az tuti lehullik a földre...
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Nagyon szép volt! Gratula. Azt azonban nem tudom mért nem sikerült a mintázat, mert elég egyenleteset bontott körbe
Lehet összerázódtak a csillagok?
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Szinte 100% hogy higanyfulminát tartalmú. Alkem teóriája is jó lehet, mert a magas fém tartalom érzékenyíti a robbanóanyagot. Anno a higanyfulminátom kicsit agresszívebben puffant el, de szerintem az az előállítás körülményeire vezethető vissza.
|
|
304 db. hozzászólás
Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Köszi!
Maga a bombetta 140g-volt, és 10g BP volt a vető töltet. Viszonylag kevés, de a bombetta enyhén szorult a csőbe. Fel is küldte elég magasra:)
Ez azért elég durvát szólt lent is, és fent is:)
|
|
131 db. hozzászólás
141 pont
Hobbista
2007.10.12.
tag |
Gratula, szép lett :)
Én szoktam egy kis boostert használni (pici fütyülőelegy)
Mennyi lifter kell egy ilyenhez?Nekem mindig lágyan szól a kilövés :)
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3602938
Látogatók ma: 6
|