A másodperc ajánlata: samurai 3200 Ft

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Mondasz vmit norbist.Multkor vettem gyári elekromos 9 voltos gyujtót és csináltam egy 18 voltos detonátort.amikor a detonátorra kötöttem a gyujtót simán müködött,amikor a 20 métres kábellel ki próbáltam,nem csinált semmit.Kezdhetem elölről.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

302 db. hozzászólás
67 pont
   Haladó
2009.04.05.
tag |
Ez már sokkal jobb mint az előzők!
Elég sok a szikra huzamosabb ideig!
Nekem nagyon tetszett!
5/5* tőlem.
Ez egy hozzászólás a(z) "Elektromos gyújtás autó (lámpa)izzóval!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
    Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Hat nem tudom. Ennek nem az kellene legyen a lenyege, hogy hordozhato legyen? Masik hatrany, hogy minden gyujtashoz kell egy ego ha jol ertem? Meg hat az ego burajat ha eltorod megserulhet a filament, vagy ha nem, akkor amikor bele teszed a gyujtokeverekbe. Mert szettorve egy ego nagyon gyengecske szerkezet. Meg ha megfujja a szel akkor is kieshet a filament a helyerol. Eleg bizonytalanok szerintem az ilyen egos megoldasok.
De ha csak a lakasban hasznalhatod, akkor ugy is mindegy. Jol latom rovidebb a kabeled mint egy mobiltelefontolto? Bocsanat, kier a drotod az ablakparkanyra is Lehet nem orulnenek otthon, ha a 100-as bombakat az ablakparkanyrol inditanad
Dehat addig gyujtozkodj amig a kabeled er. Ha rovid a kabeled told meg! Olyan tavolsagrol meg mobiltelefont is veszelyes tolteni 
Bocs, de ettol nagyon jo kedvem lett.
Ez egy hozzászólás a(z) "Elektromos gyújtás autó (lámpa)izzóval!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Ha már mindenki ezzel jön, itt az enyém. 18 V, nemtudom mennyi az áramerősség. Izzóval történt a gyújtás. (Anyukám egy kicsit neglepődött a végén, nem kell törődni vele...)
Ez egy hozzászólás a(z) "Elektromos gyújtás" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
    Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
A 3 V eleg, hogy egy hosszabb kabelen is biztositsa a 90 mA-t?
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Ez egy autófényszórónak az ágője 300Ft 2 db!
és telenyomtam lőporral! 12V-ot adtam neki hálózatról letranszformálva!
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Szép!
|
|

307 db. hozzászólás
28 pont
    Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
A régi jól bevált karácsonyfaégős gyújtó. 
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Hát azt nme tok, nincs nagyon ilyen progim, képet akartam arró la képkockáról betenni, amikor pont jött a szikraeső, de rossza formátúma hibakódot ír ki, bár jpg kép...................
Csináltam egy izzósat is, mindjárt rakok fle vidit, csak meg kell várni míg a ypu tube lekonvertálja!
Nagyon zsír lett!
Ha akaroda szikrákat látni ,akkor próbálgasd a 9. másodperc környékén megállítania a vidit!
Ez egy hozzászólás a(z) "Újabb házi "detonátorom" működés közben! (Bp+Mg)tyo" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
35 db. hozzászólás
8 pont
     Zöldfülű
2009.05.13.
tag |
12 órát lett malmozva és nemsoká kép is lesz azt sajnos nem tudom hány gramm volt
Ez egy hozzászólás a(z) "puskaporom Kidobónak ez jó lesz?" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Értem a tréfát nyugi A dob tényleg egy bionicle dobozból van. :) De kezd szétmenni, majd nyáron ki fogom cserélni. Tudom is hogy honnan lehet beszerezni király dobot! A kondiporok nagyon király golyósmalom dobban vannak! 
Ez egy hozzászólás a(z) "Gólyósmalom" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

53 db. hozzászólás
19 pont
  Zöldfülű
2009.04.10.
kitiltott |
Hát mondjuk sajnálom szegény bioniclét, megőrölöd?!ha tudod mire gondolok. .(csak hülyültem)szép malom!
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Ablaktörlőmotor
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Nah, ez az újabb verzió!
Most az egész csövet (szívószáldarabka) magnézium forgáccsal töltöttem ki ,majd a maradék légréseket Bp-vel tölötttem fel!
Ez már rendesen szikrázott!
Ez egy hozzászólás a(z) "Újabb házi "detonátorom" működés közben! (Bp+Mg)tyo" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 6
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470386
Látogatók ma: 6
|