894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Nem kell ahhoz régóta itt lenni hogy valaki minőségi dolgokat tudjon csinálni. Egyébként jó lett, ügyes vagy! :)
Ez egy hozzászólás a(z) "bambusz lőpor 5 órát malmozva" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Most regeltél és már loporod van?
Nemsurun vannak itt olyan új tagok akik már ilyen színvonalon nyomják és most regeltek...
Ám egész jó lett, grat 
Ez egy hozzászólás a(z) "bambusz lőpor 5 órát malmozva" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

277 db. hozzászólás
162 pont
  Piromán
2007.11.04.
tag |
nagyon szép, grat Master
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Hello Master!Gyönyörű a bomba.Az egyetlen kisebb hiba hogy talán túl magasra ment.De egyébként nagon szép csak dicsérni tom.
|
|

280 db. hozzászólás
516 pont
     Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Üdv!
Na ez atomfasza volt!!!Picit tovább égtek a piros csillagok,de nem baj mert így lehetett őket szépen látni...amúgy majdnem elvesztek volna a nagy csillag kavalkádban.
|
|

158 db. hozzászólás
47 pont
     Labortöltelék
2007.01.03.
tag |
Nagyon király volt egy 20-dikainak simán megteszi.
Mivel lehet ezt a szép kékes-lilás színt elérni?
Grat hozzá!
|
|

311 db. hozzászólás
322 pont
   Haladó
2007.04.10.
tag |
Nagyon szép! 5*+
Gratulálok Master!
|
|

3 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.04.29.
tag |
Nagyon szép lett, a video is tökéletes grat!
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Col , EvilBlaze, Benyaa, TRH (haverom nem pirós) és én.
A versenyen ott volt Piedone is, de ő elment és nem tudott visszajönni a kilövésekre.
Tökéletes vagy nem, ezek a bombák élőben gyönyörűek voltak! És az élményt csak fokozta a helyszín megválasztása, ami robbant izgalmas, és új lehetőségeket jelent a filmezés szemszögéből, mert több száz méter szintkülönbségek, és távolságok voltak a kilövés és a kamerák között.
A másik inkább a készítőket érinti, mert egy jól sikerült saját bomba élményét, kevés dolog adhatja vissza.
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Írtam is! Köszi! Látnád col ét! Gondolom mindenki pihen még a tegnapi után... De hamarosan meg lesznek vágva a videók és mindent láthattok.
EvilBlazzel lőttük lentről a bombákat, és a többiek még két kamerával filmeztek fentről a hegytetőről. Simán föléjük lőttük a bombákat. Nagyon király volt legalább 200m re mentek a bombák! Sajnos túl magasra is, így Blaze kameráján nagyon kicsik a bombák. De col kameráján jók.
Sajnos nem volt tökéletes a bomba, bár alulról annak látszik. De a másik két kameraálláson észrevehető, hogy a piros félgömb nem ment felfelé, hanem egy gyűrűbe tömörült. Ez azért volt, mert a bontótöltet közé szórtam a belső TT mag csillagjait, de nem egyenletesen hanem főként a piros oldalra. Így abban a félgömbben kevesebb volt a bontótöltet.
A bontás nem volt elég nagy, bár a bontótöltet sok volt és jó volt, de a fal nagyon vékony lett.
A titános nyomkövető leszakadt. De minden hibából tanul az ember, legközelebb már jobb lesz.
Volt a másik bombám, felment, bontott, és majdnem az összes TT szétporladt, az nem volt túl látványos.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. Előzmény: #7008
|
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Nah, nagyon szép, nálam 5-öst ér!
//De várnod kell, amíg tudok pontozni....
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Ment az 5 csillag, nyagyon szép lett.... 
Itt aztán írhatod a YT-ra hogy gyári, senki se kotekedhet veled... 
//Látom YT.on oda is írtad hogy nem házi...ám grat, ott is ment az 5-os.. 
//2 Amúgy ez az ami van a képeken is és mondtad hogy le fog esni a nyomjelzo?
|
|

162 db. hozzászólás
 Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Nagyon tetszik, és a kézi generátorra nem is gondoltam, mikor azon tűnődtem, hogy a gyutcshoz hogyan oldom meg a váltóáramot a puszta közepén....
De fényt adtál nekem, ezért kösz, én is összedobok valami ilyesmit!
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 6
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470386
Látogatók ma: 6
|