A másodperc ajánlata: Zzzümi 250 Ft
766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó
2005.12.18.
tag |
Akármennyire is hihető én nem szagoltam meg. Nem tom melyik részre gondolsz, amikor lehajoltam akor azért volt mert leraktam a földre a H2O2, a főzőpoharat meg azért emeltem fel hogy megnézzem hogy néz ki, mert láttam benne egy kis piszkot.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
igen,kilehet szedni. Egy kapcsolóban 100g is lehet. Mérettol fugg.
//Ezt a beszélgetést itt és most abbahagyni, köszöntem. -Mod.Blaze |
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
szerintem ez a vita fölösleges.
Először is: tudatlan hülyegyerek nembiztos hogy meg akarja csinálni, illletve, ha meg akarja akkor is ott van ugye a higany beszerzése, és a figyelmeztetés ott áll hogy ez robbanószer, meg amugy is szerintem nem állnak le igazi robbanószert készíteni, mert nekik ez körülményesnek számít, pedig a robbanószerek készítése között ez még egy viszonylag egyszerű.
Másodszor: Aki ugyan még nem tapasztalt, de sokat olvas, az már nem lehet annyira hülye hogy nagy mennyiségben csinálja meg ha megcsinálja, és be tartja a biztonsági dolgokat.
Aki meg tapasztalt, az meg ugyis megcsinálja de ez evidens.
Viszont abban egyetértek Zubival, hogy biztonságosabb a hg-fulminátot és egyéb primert, brizáns robbanószerrel használni mint magában nagy mennyiségben.
Mindent összevetve lehet hogy nem jó ötlet felrakni ijeneket, mindenesetre megkönnyíti egykét ember életét.(vagy halálát, de azt csak a hülyegyerek résznek )[najó ez nem vicc]
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Attól még hogy a primerek között stabilnak számít elég neki egy szikra vagy ütés. Higanyt nem nehéz szerezni: higanykapcsolókból, átfolyásmérökből ki lehet szedni.
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Viszont ez primár. Ez a legveszélyesebb kategória. Ebböl nem egészséges néhány grammnál többet csinálni. Na most ha egy kölök megnézi ezt akkor mindjárt azzal kezdi hogy csinál belőle 5-10g ot. Aztán baszki, robbantsunk nagyobbat, az a menö. Csinál 100g-ot. Holott ez csak gyutacsba való oda is max 1-2g. Ha már nekiállunk ilyeneket felrakni akkor el kell azt is magyarázni hogy minek hol a helye. És meg kell mutatni hogy kell PETN, RDX stb. Csinálni. Szoval szerintem ha már pandora szelencéjét nyitogatjuk akkor vagy megmutatunk mindent vagy inkább semmit.
|
|
766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó
2005.12.18.
tag |
Pedig szerintem ez annyira nem is rossz mint a TNP-s...
1 részt a TNP-nél sokkal gyengébb, majdnem fele olyan gyenge :D
2 részt ez nem annyira mérgező, mert vizben sem oldódik, és az előállitásához sem kellenek olyan hű de veszélyes anyagok.
De hátha megmarad :D
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Szep volt ez is, de attol tartok nem lesz hosszu eletu ez sem itt a centeren. Gyorsan adok ra csillagokat mig meg lehet
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Mert a moderátorok le fogják szedni.
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Szép és jó, de szerintem nemsokáig gyönyörködhetük benne. Értelmesebb lenne a haszonításról feltenni képet, videót. Gyutacsok ilyesmi...
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605141
Látogatók ma: 30
|