150 db. hozzászólás
22 pont
Piromán
2008.10.18.
tag |
és ez gyári vagy mi???
Ez egy hozzászólás a(z) "Airsoft füstgránát" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
75 db. hozzászólás
Hobbista
2008.12.30.
tag |
Grat! Nekem most van 1 kiló karbidom
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
277 db. hozzászólás
162 pont
Piromán
2007.11.04.
tag |
ez nagyon lol, a palack ahogy elrepül, olyan mintha vmi lökéshullám lenne
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Mar egy masik kepnel is felvetodott ez a problema. Pontozd le nyugodtan, ha nem tetszik es lehet nem teszek fel tobbet ilyen kepet.
Egy nagyobb tuzijatekozason is rengeteg loport elhasznalnak es jo nagy fustot csinal. Na jo, attol meg igazad van.
Ez egy hozzászólás a(z) "Az ikrek" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
302 db. hozzászólás
67 pont
Haladó
2009.04.05.
tag |
Tamas88! Agy.zs.-t nem kell NC-s lőporba mártani sztem, mert a viscoban alapba a lőpor 1-ből begyullad.
Visszatérve a csillagágyúra: szerintem nagyon szép lett.
Grat.
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagágyú adatok h.sz.ben" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
288 db. hozzászólás
57 pont
Tud valamit
2008.12.17.
tag |
Ez nagyon szép! 5 pont. Most ahogy láttam ezt a videót, úgygondolom én is csinálok egyet.
A gyujtó zsinorok alját nem kell kicsit bele mártani NC lakkos lőporba? Vagy anélkül is begyullad?
Ez egy hozzászólás a(z) "Csillagágyú adatok h.sz.ben" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Hát ez nagyon szomorú hogy fákat robbantasz, legszívesebben lepontoznám, de úgyse megyek vele semmire Ezért nem szeretik a pyrósokat mert ilyen emberek teszik tönkre ezt a szép hobbit. A helyett hogy valami szépet alkotnának a tűzből, rongálnak hát teljesen meg vagyok botránkozva...
|
|
408 db. hozzászólás
58 pont
Labortöltelék
2008.11.19.
PM Tag |
Errol jut eszembe, hogy regebben 100 meter vekony muanyagcsobe akartam hidrogen - oxigen elegyet tolteni es lemerni, hogy mennyi ido alatt eg vegig Nagyon sokba kerulne a cso. Kb. 7500 Ft. Olyan vekonyat szerettem volna amit akvariumokhoz hasznalnak. Annak semmi baja nincs ha vegigrobban benne ez a gazkeverek, mert ket meteresben probaltam. Radio termeszetesen nem kellett volna, mivel mindket vege a kezemben lett volna. Egyiket gyujtom es merem mennyi ido alatt eg vegig. Kb. 3200 vagy 3800 m/s olvastam valahol mar nem emlekszem es valoszinu, hogy olyan gyors is, mert hangosan robban egy PET palackban meggyujtva, de ebben a vekony csoben nem tunt annyira gyorsnak. Meggyujtva szinte hangtalanul egett aztan csattant egyet amikor kiert a vegen, azt hiszem amikor a hangsebesseget. A vekony csonek nagy volt az ellenallasa szerintem, hogy olyan gyorsan aramoljon benne a gaz es ezert robbant csak akkor amikor kiert a csobol a robbanas.
Ejszaka egy 100 meteres csoben jol mutatna, de nem aldoztam ra. Megtolteni egy 100 meteres csovet ugy, hogy a levegot teljesen kiszoritsa kb. fel ora. A toltese egyszeru lenne es erdekes, latvanyos kiserleteket lehetne vele vegezni. Majd talan arra is sor kerulhet egyszer, ha megunom a vandalizmust es megjon az eszem.
A robbanoszerek det. sebesseget egy kicsit olcsobban es egyszerubb modszerrel merik kb. 500 gramm anyag felhasznalasaval.
Ez egy hozzászólás a(z) "Az ikrek" című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #6741
|
|
|
302 db. hozzászólás
67 pont
Haladó
2009.04.05.
tag |
Grat nagyon jó lett.
Nekem 1 ember mesélte, hogy régen vettek karbidot, betették 1egy festékesdobozba aminek előtte kifúrták a tetejét, rcsuláztak a karbidra a gázokat begyújtották azt szétvágta a festékesdobozt.
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
őőő hát az ammónium nitrát alapú robbanóanyagok olcsóak. Csak nehéz indítani őket és kis brizanciájúak, de már HE!
Klorát paraffinviasz és alumínium elég jó anyag, gyutacsérzékeny és ha ügyes vagy plasztik robbanóanyagot is csinálhatsz belőle.
A többit a PM fórumon mielőtt valaki megdöglik
|
|
16 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.03.25.
kitiltott |
Grat!! jó nagyot szólt!!!!!!
|
|