150 db. hozzászólás
22 pont
Piromán
2008.10.18.
tag |
ez direkt egy teszt volt, hogy műkszik-e a flash amit csináltak (én is inkább lőttem volna de ők nem hitték hogy működni fog)
amúgy meg az osztálytársaimé én csak a gyújtózsinórt adtam, a csillagokat nyomtam, meg a cameraman voltam
asszem Na-Benzolát+S+KNO3+Al+FeO volt a bontó de én nem tudok pontos arányokat
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
529 db. hozzászólás
128 pont
Pirotechnikás
2008.11.29.
PM Tag |
Ez kupak volt vagy papírhéjas? Ha utóbbi,akkor nem egyenletes a vastagság,nagyon egy irányba bontott.De szerintem a hangjából ítélve ez kupak,akkor meg a ragasztószalagozás lehet,hogy nem egyenletes.
De miért nem lőtted fel,hát így elpazarolni egy bombettát,ráadásul nappal?
Az nagyon jó,ha sokan látták,nehogy bajod essen emiatt. Néhány ember lehet petárdának nézi esetleg,vagy nem bírja a tűzijátékokat.Ajánlom,menj ki a határba tesztelgetni.
|
|
150 db. hozzászólás
22 pont
Piromán
2008.10.18.
tag |
eleje: vigyázzatok: kocsi
vége: hülye állatok (látta a fél falu)
|
|
256 db. hozzászólás
33 pont
Haladó
2009.02.11.
tag |
A bombettában a késleltetést is probáltam a magasság és a teljes pontosság kiszámítását , hát azt hiszem sikerült, ennél magasabbra nekem nem igen megy a p.e. max ha kicsit több a vető, de nekem így megfelel és szerintem a bontása se volt rossz.
Ez egy hozzászólás a(z) "CSillag ágyú + p.e. bombettám (teszteltem hogy ne essek ki a formámból XD)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
304 db. hozzászólás
Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Köszönöm!
Nagyon szívesen egybe vágnám őket, de nincs rá programom. Easy video splittert használok, de azzal csak az elejét lehet levágni.
Most szedtem le windows movie makert, de abba se láttam több videó összevágása funkciót.
|
|
304 db. hozzászólás
Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Köszönöm!
Ismeretlen tömegű volt a bontó, mivel puffasztott rizsre vittem fel, és csak beletettem annyi pufurizst amennyi fért. A bombetta 110g körül lehetett. Stopint én csináltam.
Élőben sok különbség volt a bontások között.
A spárgás még itt a videón is láthatóan, nem gömb alakban bontott. A maradék 3 enyvszalagos mind gömb alakban bontott. Valamint amelyikbe nem rizses BP volt, hanem teletömtem granulált BP-vel, az nagyobb gömbben bontott, nagyobb hanggal.
Legnagyobb hangja a spárgásnak, és a granulált BP bontósnak volt.
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Szia Benyaa!Nagyon szép lett.Nem komizom mindet.De én nem látok nagy különbséget a spárga és enyvszalag és a enyvszalag között.
|
|
302 db. hozzászólás
67 pont
Haladó
2009.04.05.
tag |
Nagyon gyönyörű lett!
Hány gramm bontó volt benne, és mennyi volt a bombetta súlya?
Ja és a stopint te készítetted?
A válaszokat előre is köszönöm.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605110
Látogatók ma: 180