A másodperc ajánlata: Magnum 5900 Ft

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Szép volt.TT vagy BPs csillagokat használtál hozzá.A csillagok elég rövid ideig égtek.
Ez egy hozzászólás a(z) "50mm-es csilagágyú" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

150 db. hozzászólás
22 pont
  Piromán
2008.10.18.
tag |
hideg volt vagy a légzésed mindíg ilyen hangos?

Nagyon szép 
Ez egy hozzászólás a(z) "50mm-es TT bombám" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

365 db. hozzászólás
125 pont
    Haladó
2008.09.27.
tag |
Nálunk is az ilyen törvénytelen felfegyverzésnek vagy valami hasonlónak minösül, és ha valakit marhára felba**ol akkor feljelenthet...de ez nagyon ritka...
Ez egy hozzászólás a(z) "hétvégi szieszta, avagy munkáim eredménye. Bombettáim " című tűzijáték videóhoz. |
|
|

489 db. hozzászólás
   Hobbista
2008.02.20.
tag |
Grat!
Szepek lettek.
Orulnek neki ha en is tudnek ilyet csinalni hazi alapanyagokbol.
RockeTomi:ha ti szlovakiban eltek akkor mitol feltek? Minedenki akkor pyrozgat amikor kedve szottyan vagy rosszul tudom?
Ez egy hozzászólás a(z) "hétvégi szieszta, avagy munkáim eredménye. Bombettáim " című tűzijáték videóhoz. |
|
|
304 db. hozzászólás
     Pirotechnikás
2008.10.20.
PM Tag |
Köszönöm!
1.-> 9,5-10mm es görgetett D1 volt(mustármagra)
2.-> NC lakkot használtam ismeretlen mennyiségben. kb 1% körül lehetett a hozzá adott NC, vagy talán annál is kevesebb
3.-> sima sirius alupor, mindenféle tovább aprítás nélkül
4.-> ez jó kérdés, nem mértem le. Kb 30g férhetett bele (sajtreszelős fenyő BP)
Ez egy hozzászólás a(z) "75mm-es hagyományos D1-el +TT jelző" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

577 db. hozzászólás
41 pont
     Őstag
2008.11.12.
moderátor |
Minden elismerésem,szép kivitelezés,szép késleltetések,bontás!!Csak igy tovább lassan jöhet a nagyobb kaliber
|
|

257 db. hozzászólás
33 pont
    Haladó
2009.02.11.
tag |
Hát ja az biztos próbáld meg dugiban aztán jöhet a kis duma. "megyek a haverokhoz" régen én is ilyesmi kifogással lógtam még piázni 
Amúgy ja rajta vagyok minél jobb legyen nekem ez most megfelel így is kevés az időm Köszönöm
|
|

800 db. hozzászólás
71 pont
   Haladó
2007.12.28.
tag |
Gratula ! Látom fejlődsz.Én is csinálnék ennyi bombettát évközben,csak apám nem engedi hogy nagyot durrantsak,és valljuk be még egy 30 milisnek is van hangja
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Gratulálok, kivalló munka!
Első kérdésem: Mekkora volt a D1 csillag?
A második, mivel ragasztottad a D1 csillagokat?
A harmadik milyen alumíniumot használtál hozzá?
A negyedik Mennyi bontó volt a bombában?
Nincs több kérdésem 
Ez egy hozzászólás a(z) "75mm-es hagyományos D1-el +TT jelző" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

203 db. hozzászólás
10 pont
 Kutyul
2009.01.26.
kitiltott |
Nekem is bejött!
A jelző is szépen sikerült!
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470348
Látogatók ma: 440
|