365 db. hozzászólás
125 pont
Haladó
2008.09.27.
tag |
NEM KÉREK CSILLAGOKAT
Bocsánat a rossz fényviszonyokért...
A videón szornyu a hangom, nagyon torzítja a fényképezogép de remélem azért lehet érteni és hallgatni...
A videón egy kémiai kísérletet mutattam be, ahol a permanganát-ionok egy híg cukros, nátrium - hidroxidos oldatban oxidációs száma a -4 - tol egészen a +3-as szintig változott, így az oldat színe
a lilától a kéken és a zolden keresztul egészen a narancssárgás-sárgáig terjedt....
Egébként bocsánat a rendetlenségért az asztalon csak éppen egyéb dolgokat is végeztem és nem volt idom és kedvem elrakodni....
Ez egy hozzászólás a(z) "KMnO4 + NaOH + C12H22O11" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Nagyon is jó volt. Csak gondoljatok bele, a csillagok az egyik legnehezebben gyulladó fajta. A héj se gyári, a bontó se. Azt meg már én sem értem hogy miért baj ha magasan bont? A lifter tök jó, a bontáson sokat lök a Master által leírt megoldás. Arról meg már nem is beszélve hogy ami szerintem a legnehezebb, a pontos időzítés, az aztán tökéletes volt. Ha csak véletlen, akkor tagadd le és mond hogy így volt tervezve Gratula, csak így tovább
Ez egy hozzászólás a(z) "50mm-es bombettám" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
256 db. hozzászólás
33 pont
Haladó
2009.02.11.
tag |
PyroMaster - nek teljesen igaza van . Egyre jobb lesz majd, én is tapasztalom magamon,bár mostanában már nem veszem videóra és ritkábban érek rá . minden esetre Grat!
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
bár én is már itt tartanék...
nagyon szép, 5 csilllag, főleg hogy kb a 3. bombád ha jól tudom vagy nem?
legalábis ennyiröl raktál fel videót
lassan én is rakosgatok fel majd, mer kész a malom, lehet kezdeni a nagyüzemi gyártást
már csak pár hozzávaó kell
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Szerintem is 5 csillag! A bontás még valóban nem a legszebb, de ahogy egyre több bombát csinálsz úgy egyre jobban csiszolódik a technika és idővel szép kerek bombákat sikerül csinálni.
Olyanokat mint pl: col Nem kell sietni szép nyugisan alaposan ráérsz tekerni.
Bontónak picit több fekaport is rakhatsz bele. Vagy egy külön pici zacsiban a gy.zs. mellé egy gramm flash "boostert"
A csillagok szépen gyulladtak, ami nem is egyszerű! A flash csillagok gyulladnak a legnehezebben!
Gratulálok szép kezdés, minden elismerésem!
|
|
32 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2009.03.07.
tag |
Köszi szépen.. hát szerintem se volt a legszebb de mostmeg már 5got használok vetőnek de az is sok :D
|
|
800 db. hozzászólás
71 pont
Haladó
2007.12.28.
tag |
Nem olyanok voltak mint a TT.A bontás nem volt a legszebb,és szerintem kicsit magasra ment,alig látszik.De megadom az 5 csillgot,kevesen kezdenek ilyen jól
|
|
32 db. hozzászólás
15 pont
Zöldfülű
2009.03.07.
tag |
Mosmár kicsit kevesebb amyagot használtam fel hozzá...
Vetőtöltet: 5g
Bontótöltet: 5g
Sztem nem volt valami szép...
Jah és azt szeretném mondani h flash csillagok voltak benne és tök olyanok voltam mint aTTde én TTcsillagot még nem is csináltam...xDD
|
|
3664 db. hozzászólás
28 pont
Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Van benne bika rendesen, egy 150g os rakétával boldogulna
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Én az egyik rakétámat 2 napig kerestem. reggel kilötük és utánna délutánig kerestük meg másnap is. :) De meglet!!!! :)
Ez egy hozzászólás a(z) "Elö rakétám" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Ezen nem volt ernyö, a másodikra tettem, csak hát ugye az felrobbant. Beesett az erdobe, olyan messze hgy nem volt kedvunk odáig elmenni.
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Kb 200-300m-re repül. Miután az üzemanyag kiégett 5mp késéssel be tud gyujtani egy kilökö töltetet, ha teszel bele.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Megtaláltátok? Volt ernyő?
|
|