162 db. hozzászólás
Kutyul
2009.03.21.
kitiltott |
Nekem is tetszik, főleg a fém cucc, amin forog a tengely, szép munka!
Állítólag a csapágygolyó veszélyes, mert szikrát adhat, de én is azt használok, És nyomát se látom szikrának, pedig püföltem őket rendesen!
Én is dolgozok eggyen, vagyis már kész van, csak nincs ékszíjjam, befőttes gumit használtam ,de azt elszakítja.....
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
277 db. hozzászólás
162 pont
Piromán
2007.11.04.
tag |
jóh:D ebben csak annyi hibádzik, hogy ez nagyon NaNo3 szerintem, mert kajakra nem vörös a lángja, a Li ionok pedig vörös színt okoznak :D
de am szép
|
|
217 db. hozzászólás
64 pont
Hobbista
2008.04.04.
tag |
gratulállok, szép munka! ha nembaj lenne 1,2 kérdésem
a motor honnan van?
mennyi,meggora,mien sújú golyókkal megy?
a dob az honnan van? mennyit szoktál benne egyszerre őrölni?
és mennyi a max kapacitása?
még1 szer grat!
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Nem egésszen! :) Van egy biciklidinamo azt egy vhs moci hajtja meg és az meg feltölt egy kondit. Van hogy 0.5cm szikrát huz
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Gondolom az valamivel praktikusabb, zsebben elfér. Amin kicsit mosolyogtam hogy ráírták minden ilyen telefonra csehül hogy: "Vigyázz az ellenség lehallgat!"
|
|
830 db. hozzászólás
410 pont
Pirotechnikás
2008.12.30.
moderátor |
Én ilyet fényképezöböl csináltam.
|
|
307 db. hozzászólás
28 pont
Labortöltelék
2005.07.11.
PM Tag |
Hat lényegében ingyen volt. A telefont még fater hozta valahonnan a többi alkatreszt is úgy kotortam össze otthon. Majd teszek fel kapcsrajzot ha valakit érdekel, de röviden leírom a működését: A váltóáramú generátor kb 150V feszültséget ad. A kimenetére egy sokszorozó van kötve, ami felnyomja a feszülséget 600V ra. Ha megnyomom a gombot kinyit egy tirisztor és zárja az áramkört. A LED 400V-nál kezd villogni. Néhány adat:
Max feszültség: 600V
Tárolt energia: 25Ws
összehasonlításnak egy gyári gyujtó max feszultsége 1000V és a tárolt energia 4Ws
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Ilyesmi "dobozzal" szórakoztunk még szakmunkás 1. osztályos erősáramű képzésen. Tanműhelyben minden kacat volt. Egy kondenzátort feltöltöttünk azzal a tekerős dinamós kütyüvel, aztán vagy az oktató, vagy egyik osztálytársunk érezte a bizsergést.
|
|
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
jaja, nagyon király!
egyébként ötletet adtál, hogy hogyan kéne sok kábel nélkül elektromos gyújtást csinálni, viszonylag egyszerűen.
a telefon hasznos dolog ilyen szempontból, ha használható, és már nem kell
|
|
47 db. hozzászólás
5 pont
Zöldfülű
2009.02.13.
tag |
LOL ez télleg nagyon zsííír. Amúgy mennyibe került mindennel eggyüt? és véletlen nem a gyutacsokat fogja gyujtani?
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Nagyon király. Mint azok a régi detonátorok amiket fel kellett pumpálni hogy energiájuk legyen. Nagyon faint
|
|
280 db. hozzászólás
516 pont
Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Ez rendes BP arány.Semeddig se malmoztam mivel nincs nekem.Egyszerű újrakristályosított és mozsarazott cucc katalizátorral.Amúgy itt valaki lőtt már egyáltalán K66-al raksit...mert aki eddig próbálkozott vele nem sok sikerrel járt elmondása szerint..
Ez egy hozzászólás a(z) "10mm-es BP rakéta grillszén felhasználásával" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
217 db. hozzászólás
64 pont
Hobbista
2008.04.04.
tag |
rendes bp arány vagy k66? meddig malmoztad?
egyépként elég jól sikerült! grat.
Ez egy hozzászólás a(z) "10mm-es BP rakéta grillszén felhasználásával" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3602933
Látogatók ma: 1
|