1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Derall!
Nem tudom, h. hogy lett neked púderfinomságú "csak szitálással" malmozás nélkül, na mindegy...!? 
Borzas!
Szerintem meg igen is jó a szomorú fűz BP-nek, nézd meg a vidimet, ha neked az sz@r sz.fűzből, akkor csinálj jobbat bármiből...! |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
állítólag nem jó csak a rendes ami jó tehát egy fokkal rosszabb mint a balsa stb pontosabban olvastam. |
|
|

83 db. hozzászólás
6 pont
  Kutyul
2009.10.02.
tag |
én már kinéztem egy füzfát (szomorú fűz) a zagyva parton van:) csak nagy a hó |
|
|

462 db. hozzászólás
43 pont
    Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
Szerintem meg jó lesz ez(persze csak lesz), 20-30 óra malmozás után még lifternek is elmegy. A grillfaszén nem valami jó lőporra, de azért nem használhatatlan, csak sokat kell malmozni. |
|
|

83 db. hozzászólás
6 pont
  Kutyul
2009.10.02.
tag |
Ladis énnekem ez az eslő és örülök hogy ilyen lett azt tudom hogy nem a legjobb de köszi a tanácsot (meg nem volt otthon más faszén amúgy púderfinomságú mert leszitáltam )
PyroBorzas tudom hogy keményfa ez volt otthon majd a nyáron csinálok jobbat ez meg majd jó lesz valaminek csak még nemtom mit csináljak belőle ha van valami jó ötlet akkor írjatok am köszi a segítséget még csak tanulom ezt a művészetet |
|
|

592 db. hozzászólás
217 pont
   Haladó
2009.08.16.
tag |
hát igen grilll faszén az csak kemény fából készül 
jóó hogy nem tölgyből meg bükkből készítettet     nem figyelj
de a bp-nek meg a lehető legpuhább fából kellene 
ajánlani tudom a fűz fát (de ne a szomorút mert az nem jó)a simát és már az megy akkor jöhetnek a 'profi' fák(balsa,stb).
ja és egy kis segítség lehet a MASTER oldala sok sikert |
|
|

83 db. hozzászólás
6 pont
  Kutyul
2009.10.02.
tag |
Kalambó az a videó minősége miatt van hogy úgy látod de szerintem akkor nem birtam volna begyujtani egy izzó pálcával ha olyan tré minőség lenne nekem ez a véleményem pls pontozzátok mivel ez az első normális BP-m |
|
|
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
nem csak negatívoskodni kéne, ha ennyire profi vagy rakjál fel képet videót! Előzmény: #9389
|
|
|
30 db. hozzászólás
 Zöldfülű
2010.01.21.
tag |
eléggé lassan ég... |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
Ja, oda van írva csak nem kristályosítva van hanem újrakristályosítva...
És az általában azt jelenti, hogy eleve malmozott vagy kávédarádózott lőport kristályosítasz újra, majd újabb malmozás, vagy KW darálózás következik.. |
|
|

83 db. hozzászólás
6 pont
  Kutyul
2009.10.02.
tag |
idáig kikristályosítottam utána összetörtem és leszitáltam de malmozni még nem bírtam mert nincsen még motrom hozzá:( (am oda van írva hogy kristályosított) |
|
|
111 db. hozzászólás
6 pont
   Tud valamit
2010.01.07.
tag |
Mit csináltál PONTOSAN a lőporral eddig?
És mennyi ideig csináltad? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470526
Látogatók ma: 146
|