A másodperc ajánlata: tornádó 250 Ft
766 db. hozzászólás
87 pont
Haladó
2005.12.18.
tag |
Nem mintha én lennék a nagy környezetbarát de azt megkérdezhetem hogy a diesel az teljesen elég a levegőbe vagy van amikor elég sok kifolyik a földre és ott marad?
Amúgy az effektekhez valókat te veszed vagy csinálod? |
|
|
285 db. hozzászólás
Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Nem szeretnék a módszerekről beszélni...
A zacskó semmiképp nem jó megoldás, mert a csőből kerepül egy nagy égő takony - zacsi - ami látványra is csúf.
Ügyesen kell csinálni...
A terület lezárás egy piro rendezvényen előírás, de a modell repítése miatt is le kell zárni minden modellezőrepülő rendezvényen.
A piro terület a közönségtől 30-40 m-re szokott lenni, soha nem repült semmi a közönség közelébe az effektekből. |
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Appme!
Hát minden elismerésem a tiéd!!!
Nekem nagyon tetszik a fantázia elgondolás, mint úgy a kivitelezés
Na most akkor még arra válaszolj kérlek, h. most akkor a töltet ugye benne van egy vastagabb fémcsőben, ami felporlasztja & berobbantja a dieselt, ha jól értelmeztem!?
Na, de a csőben, a töltet fölé miben helyezed el a dieselt, hogy a robbanás könnyedén felporlassza?
Zacskóban? Azt nem oldja fel a gázolaj?
Vagy pedig egyszerűen a töltetet szigeteled le gázolajállóvá és a kivető csőbe meríted, amiben benne van az alján a gázolaj?
Köszi, üdv:
Ladis.
Ja, & nem semmi, h. milyen népes kis közönséged volt, meg okosan le volt zárva a veszélyességi terület, ha jól láttam
Még egyszer: GRATULÁLOK! |
|
|
285 db. hozzászólás
Labortöltelék
2006.01.11.
moderátor |
Bizonyára sokaknak ez se fog tetszeni...
Az igazság az, hogy mérvadó véleményt egy piro cég vezetője adott, az nem volt lehangoló...
Amilyen buta ember, látta mögötte a munkát és a látvány is tetszett neki - tudja isten miért...
Na, ennyi volt gyerekek, szeretnék minél több pirotechnikus kezdeménytől öteletet és kivitelt látni.
Persze nem ezt, vagy ilyet, mert ez ugye, már ki lett találva.
|
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 6
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605127
Látogatók ma: 16
|