22 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
Fél literes konzervdoboz. Nekem(lehet, hogy másnak is) pont megfelelő. 2,1 V-os motor hajtja., amit a trafóval, jelölt(megfelelő) intervallumban lehet tartani |
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
jól látom az egy nagyobb méretű konzervdoboz?vagy ha tévedek javíccs ki léci.hány volt-os az a motor? |
|
|
22 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
Természetesen nem azért szeretnék a törlés lehetőségéről érdeklődni, mert lepontozták, hanem azért, mert újra szeretném rakni új címmel. De már Gabtech megcsinálta, szóval mindegy. Mi a gond, Midnightstar? |
|
|
115 db. hozzászólás
24 pont
Tud valamit
2009.10.07.
tag |
azért poén, mennyi hsz. van ehhez a kis cucchoz
Gabtech, mit kéne tanulnom? |
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Hát az oldalról nem tudod törölni. Viszont youtube-ról igen, és akkor az oldalon sem tudja senki megnézni! |
|
|
22 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
És olyat lehet, hogy videó törlése. Természetesen köszönöm, hogy kijavítottad! |
|
|
22 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
Köszönöm Kedvességedet! Még mindig nem tudom, hogy hogyan nevezzem át a videómat, és így nem fogom tudni megtanulni. Nem azért írom külön hozzászólásba...ez eszembe sem jutott
// Kijavítottam a címet! A felrakott képeket, videókat nem lehet szerkeszteni. // [mod. Gabtech] |
|
|
1945 db. hozzászólás
195 pont
Őstag
2006.12.19.
moderátor |
Golyósmalomnak gyenge, csillaggörgetőnek kicsi.
Most Te a hozzászólásaid növelése miatt írsz szinte minden mondatot külön hozzászólásba vagy nem tudod, hogy kell a Szerkesztés gombot használni? Tanuld meg gyorsan, mert tiltás lesz belőle! Midnightstar állítólag kiokított. De nem nagyon jött össze. Neki is sokmindent kéne tanulnia!
Azt is át kéne nyálaznod vele, hogy mi micsoda, hogy elkerülhesd az ilyeneket pl. hogy kutyakakit raksz a puskaporba faszén helyett! |
|
|
22 db. hozzászólás
Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
I speak English. Thanks! Malomnak a sok(hozzászólás formájában hozzám érkező) tapasztala és észrevétel alapján nem fogom használni Úgyhogy máris átírom a nevet Már nem emlékeszem a pontos értére a motoron az áram erősségére vonatkozóan, de körülbelül megegyeznek. De vigyázok ; Hát nagy bombettákat/csillagmennyiséget egyenlőre nem szeretnék gyártani. Ha mégis, akkor max. hosszabb ideig tart. De szerintem le fogom cserélni a dobot nagyobbra. |
|
|
512 db. hozzászólás
136 pont
Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Az FZ-1 es trafó-magnó motor nemhiszem hogy jó párosítás... Az a trafó 1 ampert ha le tud adni, utánna lekapcsol benne a hővédelem. Ebbe jó ha 50g csillagot le tudsz görgetni egyszerre, ami elég kb 2 50 milisbe, vagy 1 75ösbe. Malomnak meg még annyira sem lesz jó, hacsak nem 20 grammonként akarsz lőport malmozni. |
|
|
92 db. hozzászólás
22 pont
Zöldfülű
2009.10.26.
tag |
Lúk júz dö szerkesztés-gomb! Amúgy nem rossz kis görgető. Előzmény: #8557
|
|
|
|