22 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
Hát igen... . A Tiéd is jó...csak az nagyobb lett. Meg az enyémen nem a görgetőn van a szabályozó, hanem a trafón
Ez egy hozzászólás a(z) "A csillaggörgetőm (A cím javítva!)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

894 db. hozzászólás
217 pont
     Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
Csillaggörgetőnek jó ez, szerintem is. Amúgy nem rossz! A gyufafejekkel meg vigyázz mert ha a csapágygolyók ráhullanak és nagyon megütik begyulladhatnak a gyufafejek.
Ez egy hozzászólás a(z) "A csillaggörgetőm (A cím javítva!)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

22 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
A szigetelőszalag alatt alumínium drót van. A szalag szigetel/erősít is. Úgy csináltam meg, hogy nagyobb dobot is lehessen rá rakni.
|
|

905 db. hozzászólás
248 pont
    Pirotechnikás
2009.01.17.
tag |
Az a tűzhányókezdet a lőporom miatt volt.
Próbáltam ammónium-nitráttal is, de nekem be se gyulladt.
Igy nem maradt más, mint a candy.
A wc papírosat próbáltam már,majd teszek fel róla vidit.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első füstbombám" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

1097 db. hozzászólás
61 pont
    Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Én nem tom mit csináltok candy név alatt de ez nagyon érdekes :S
Én szem mértékre porcukorbol és darálatlan nitrátból simán össze dobom a megfelelő arányt. Nektek meg ezt műveli,ugye nem kristály cukor? vagy kocka cukrot dobtál a nitráthoz ? 
Ha ez nem megy wc papírt áztass nitrátos vízbe ,kiszárítod és teli tömsz vele egy dobozt az se rossz csak hamar elég,de füstöl mint a veszett.
Ez egy hozzászólás a(z) "Első füstbombám" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

1097 db. hozzászólás
61 pont
    Pirotechnikás
2005.12.22.
moderátor |
Hát igen ez messze áll a malomtól , honnan jött az ötlet hogy ez malom,ki állította ezt neked,egyébként csillag görgetőnek nem rossz bár én inkább szélesebb nagyobb tálat használnék nem ilyen kis dobozt.
|
|

552 db. hozzászólás
87 pont
    Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
hú ha ezt a 3 hozzászólás 1 perces különbséggel egy admin meglássa......
Amúgy meg szerintem elég gyorsan lett összedobva , jól láttam , a motor vlami szig.szalaggal volt leerősítve??....
És szerintem ez elég kicsi dob , de te tudod...
De szerinted ha a csillaggörgetőt lehetne használni malomként akkor minek építenének az emberek külön malmot ? 
|
|

22 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
igen, csakhogy mindkettőre szeretném használni. Úgyhogy lehet, hogy valaki leelőzött valakit. Az is lehet, hogy gyorsan fel akartam tenni a videót
|
|

22 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
Köszi . Próbáltam úgy, hogy nagyobb dobot is rá lehessen rakni, de egyenlőre elég ez is.
|
|

22 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
igen, az. Csillaggörgető. Egy autóba való kazettalejátszó motorja. Otthon sok elektronikai dolgom van. Kerestem egy kicsit, és meglett.
A gyufafejek pedig az első próba vele(acélgolyók is vannak mellette). Megpróbálom golyósmalomként is használni . Hogy leőrli-e a fáról a port. Egyébként csillaghoz kell majd...
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Érdekes malom
De szépen megcsináltad. Kis mennyiségnek tökéletes!
Én most épitek új görgetöt mert kicsi a dobja és szilveszterre akarok átmenetes csillagokat is!
|
|
13 db. hozzászólás
6 pont
 Zöldfülű
2009.11.12.
tag |
jaja tényleg a golyósmalom mindkét oldalon levan takarva.akkor ez mi?
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470438
Látogatók ma: 58
|