A másodperc ajánlata: Nimitz 6500 Ft
401 db. hozzászólás
26 pont
  Piromán
2009.06.24.
tag |
legalább nem írnál ilyen hülyeségeket....... komolyan inkább vonatozzál......
Ez egy hozzászólás a(z) "Házi tüzijáték(részletek a blogomban)" című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #8593
|
|
|

22 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
Nem vagyok csóró; szoktam venni nitrátot gyógszertárban, sőt kén port is. Szódabikarbóna lángfestő, kifejezetten nem lassítja az égést.
http://szertar.blog.hu/2008/10/29/feher_tabletta_fekete_kigyo
Ha nem tudnám, hogy mit keverek össze, akkor hogyan csináltam ilyen elegyet? Egyébként szoktam KNO3-al KMnO4-el, kénporral is pyrózni. Csak nem lakásban...
Ez egy hozzászólás a(z) "Házi tüzijáték(részletek a blogomban)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

22 db. hozzászólás
  Zöldfülű
2009.11.14.
tag |
Nem csak úgy kevergetek. Foszfáttartalmú mosópor+mészkőpor lassítja az égést; szódabikarbóna szinezi a lángot(ami a videón nem igazán látszik).
egyébként van benne kénpor(ég), vaspor(szikrákat ad); cink(reagál a kénnel). Igen van fogalmam róla.
KNO3-at én inkább gyógyszertárban veszek ...
Ez egy hozzászólás a(z) "Házi tüzijáték(részletek a blogomban)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

280 db. hozzászólás
516 pont
     Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Üdv!
Ez master féle reci csak kevesebb PVC-vel.A földön meggyújtva ez is elröppent picit.Csillagvetőből indítva viszont nyíl egyenesen felmentek...semmi cikázás.Jah és csak simán papírzsepi tömítés volt benne.
Ez egy hozzászólás a(z) "kék csillag teszt(kicsit közelről lett véve)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

3664 db. hozzászólás
28 pont
     Mester
2005.11.12.
PM Admin |
Csak azt ne mond hogy a foszfát tartalmú mosópor az oxidálószer, mert lekaparom a salétromot a falról!!!
Hogy ég ez?
Van fogalmad arról mit mért keversz bele? Pl szódabikarbónát? Mészkőport? Vagy csak úgy kevergetsz?
|
|

512 db. hozzászólás
136 pont
    Pirotechnikás
2008.03.30.
PM Tag |
Látom nem sikerült a flying fish... Danival beszéltél? Szerintem mehet bele pár% al több perklorát, akkor tuti működni fog Amúgy azok nem ilyen kis csillagok voltak, hanem kb 2,5X2,5X2,5 milis vágott csillagok
Ez egy hozzászólás a(z) "kék csillag teszt(kicsit közelről lett véve)" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

840 db. hozzászólás
158 pont
     Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
pyrolevi, olvasgass csillagágyú ügyben, asszem Master oldalán is van fönn róla valami...
hasonló mint a vetőcsöves, csak nem a bombetta megy fel, hanem pár csilag, és e fölé van helyezve némi folytás.(papír korong, zsepi, stb..)
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
hááát ja nem valami gyors de lesz ez még jobb is!
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
szépek lettek!grat. hogyan csináltad meg ilyenre,hogy így felvitte?tettél vmit tömítésnek?
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 2
Ebből tag: 0
Látogatók: 1470438
Látogatók ma: 58
|