836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Amint elolvad a hó, újralövés, gondosan kötözött hengeresekkel |
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Most nem a prime-vel volt gond, valahogy belekerült egy nagy galacsin a spolette közepébe... |
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Kérek kicsit több értékelést! |
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Köszi! Igen, előző vidimben lévő nitrátos aluflash volt a booster. Sokat számít, főleg a bontás nagyságában, előzőkhöz képest nagyobbakat bontott a többség. Igen volt néhány szabályosabb, de amig nem egyforma az összes csillag (majd ha meglesz a görgetőm...), meg 8as csillagokat próbálok ilyen kicsi bombikba zsúfolni, addig nem is várok teljesen szabályosat... |
|
|

741 db. hozzászólás
238 pont
 Piromán
2009.05.17.
tag |
Szépek voltak,grat hozzá!
Esetleg volt bennük booster,mert némelyik elég szép kereket bontott?!
|
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
találtam szinte mindegyik bombettából valamit...megtalátam a nem bontó hengers glittert, félig égett a spolette, utána valami kemény van, valszeg beletuszkoltam valamit. sok tanulságot vontam le ezekből, ragszalag felejtős, legjobban a műanyag héjas bont, meg a cmc-s újságpapirral fojtott. A duplabomba működött csak nem volt jól fojtva |
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Köszi! Alulgyújtós, gy.zs.-vel párhuzamosan kötve, stopin-t egyelőre csak tesztelgetem. 50esek közül pont a legnagyobb nem bontott,látszik is, a glitteres nyomjelzős, volt benne 25 db nagyobb glitter, ha megtalálom d.u. és lőhető állapotban van akkor újra megpróbálom |
|
|
16 db. hozzászólás
     Zöldfülű
2010.12.28.
tag |
Gratulálok nagyon jó lett!Milyen fajta gyújtás volt? |
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő