836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Köszi! Igen, előző vidimben lévő nitrátos aluflash volt a booster. Sokat számít, főleg a bontás nagyságában, előzőkhöz képest nagyobbakat bontott a többség. Igen volt néhány szabályosabb, de amig nem egyforma az összes csillag (majd ha meglesz a görgetőm...), meg 8as csillagokat próbálok ilyen kicsi bombikba zsúfolni, addig nem is várok teljesen szabályosat...
Ez egy hozzászólás a(z) "2 csillagágyú, 8as 45+50mm-es telepem, 50esek közül 1 nem bontott" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
222 db. hozzászólás
66 pont
Tud valamit
2011.01.27.
tag |
Ok ok stilbirth vissza jöttél kötözködni?-.-
Amugy ha tudnád edddig nem volt vmi jó a Bp-je Drusznak!!!!%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Ez egy hozzászólás a(z) "NE PONTOZD!!!! Granulált Lőporom Jó Lessz Vetőnek?????" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
208 db. hozzászólás
25 pont
Piromán
2009.09.02.
kitiltott |
miből van ez az üzemanyag?
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
találtam szinte mindegyik bombettából valamit...megtalátam a nem bontó hengers glittert, félig égett a spolette, utána valami kemény van, valszeg beletuszkoltam valamit. sok tanulságot vontam le ezekből, ragszalag felejtős, legjobban a műanyag héjas bont, meg a cmc-s újságpapirral fojtott. A duplabomba működött csak nem volt jól fojtva
Ez egy hozzászólás a(z) "2 csillagágyú, 8as 45+50mm-es telepem, 50esek közül 1 nem bontott" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Köszi! Alulgyújtós, gy.zs.-vel párhuzamosan kötve, stopin-t egyelőre csak tesztelgetem. 50esek közül pont a legnagyobb nem bontott,látszik is, a glitteres nyomjelzős, volt benne 25 db nagyobb glitter, ha megtalálom d.u. és lőhető állapotban van akkor újra megpróbálom
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605128
Látogatók ma: 17
|