1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Grat hozzá. a csőtörés legjobb jele annak hogy fasza a vetőd. Legközelebb már kitudod küszöbölni. Így tovább !
Ez egy hozzászólás a(z) "csőrobbanás, gömbök, stb" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Bocs, h néhol kicsik a betük, nézzétek yt-n, ott minden jobban látszik. Sajnos a videó nem adja vissza a hangot (meg a képet se teljesen), a 100as tekintélyt parancsoló volt, másodpercekig visszhangzott a környék, a bnőm meg is remegett. A telepnél meg nagy szerencse h sátorkampókkal rögzítek, ha nem tettem volna akkor a csőrobbanáskor érdekes lett volna... A felvételek 45-50 m-ről készültek. rövidcsöves nem rossz, de inkább maradok a 6x-os csőhossznál, most készítem a 6 lövéses 75ös telepet, ja és taplósat többet nem használok tisztán vetőnek
Ez egy hozzászólás a(z) "csőrobbanás, gömbök, stb" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
222 db. hozzászólás
66 pont
Tud valamit
2011.01.27.
tag |
NAgyon faja lett druszi!!!
NA BP volt a vető???
ÉS a bontó??
Bevált a BP??
Boccs a sok kérdésérrt
Mert szted mi lenne a vető? És a bontó? Felment magasra, szépet bontott, tehát BEVÁLT! Elegem van a felesleges, kérdéseidből... Mod.prezi
Ez egy hozzászólás a(z) "3col With Flash Stars" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Nagyon szép! Titán volt benne?
Összesen ennyi csillag volt benne vagy csak nem gyulladt a többi?
Ez egy hozzászólás a(z) "3col With Flash Stars" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Jól látod de csak a végén van fólia a vázon nem. A késleltető saját spolette 6mm belső átmérővel 3mm-es fallal egy kicsit durung de ebbe rendesen bele lehet kalapálni a lőport,eddig vagy százat használtam el csak egy gyújtott korábban és mind gyújtott. Bp mintát adtam colnak tőle kérdezzétek milyen,lessz vidi is de a tapló bp-ém nincs lemalmozva,mert nem érkezett meg még a porci golyó.
Ez egy hozzászólás a(z) "Próbálkozások" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
642 db. hozzászólás
330 pont
Pirotechnikás
2010.01.02.
moderátor |
Jól látom amikor a zöldek leesnek hogy az egy fóliasátor???
Nem a legtűzállóbb dolog
Milyen fajta késleltetést használsz??
|
|
222 db. hozzászólás
66 pont
Tud valamit
2011.01.27.
tag |
HA jól szamolom neked elég lenne 3s időzítés ez a megszokott!! 13% vető és szerintem jó leszz!!! A BP ről, lehetne vidit kérni???
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
Hát igen az időzítés az egyik mumusom. A színes csillagokon hot prime volt azon pedig bp , a hét micronos bontónál tökéletesen indult a ring de elaludt miért? Szabixnak az öt pont hardt5 volt a zöld csillag
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Hát tényleg elismerésem kolega, csak így tovább, az időzítéseket meg kicsit veheted lejjebb, a bontó erejét meg növeld..
Még 1X grat, csak így tovább, végre valaki alkot is már valamit....!
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Szépen haladsz! A primeon kellene javítani meg az időzítésből vissza venni kicsit. Azok a zöld csillagok emerald greenek voltak vagy hardt5 ?
Azok égnek lassabban a nagy szemű MgAl al.
Boostert szerintem perklorátos alus legyen mindegyikben de ne túlozd el. Egy 100 milisbe elég 1-2g booster. És 100 milisbe 10 milis csillagok bőven elegek.
Továbbra is haladj így grat.!
|
|
249 db. hozzászólás
168 pont
Labortöltelék
2010.12.10.
tag |
A második harmadik korommal készült szenes csillag élőben full . Csillagágyú tt vg glitter tt flash egyrésze lemaradt kialudt a 3 mm-es visco. Comet alsó része vg glitter felső rész piros elegy. Master cukros csillag DEXEL ami lefele bontott az egy újra felhasználható csillagágyú fellőve sokkaltöbb vető kellett volna,akkor felfele bont tt-vel. Flash 100mm-es sírius booster következő100mm piros és kék ring vg glitterrel kiegészítve fele gyulladt kb forgács bp bontó köv. 100mm zöld gömb vg ring sírius booster+forgács bp utolsó 7micronos perklorátos booster piros ring keresztben kék ring kikockázva látszik,hogy leég a prime és egy se gyulladt meg a szines csillagok egyformák voltak és mégsem gyulladt
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 3
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605114
Látogatók ma: 3
|