629 db. hozzászólás
55 pont
Labortöltelék
2010.03.02.
tag |
Jóféle, kérgétől megszabadított mogyorófából van. Hihetetlen, de nincs malmozva. Sajnos nincs malmom. Aki kitalálja hogy csináltam annak adok egy cukorkát. Segítek: fél kilót csináltam belőle 2,5 óra alatt száraz eljárással, és semmi köze a mozsárhoz.
Ez egy hozzászólás a(z) "BP granulátumok és lisztlőpor" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
Hasznos videó elismerésem.
Ez egy hozzászólás a(z) "BP granulátumok és lisztlőpor" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
158 db. hozzászólás
47 pont
Labortöltelék
2007.01.03.
tag |
Ügyes! Ennek ilyennek kell lenni A helyedben én minden szemcseméretből egységes mennyiséget(pl.:2g-ot) teszteltem volna, úgy jobban látható a különbség. Mennyi ideig malmoztad, faféle?
|
|
149 db. hozzászólás
60 pont
Tud valamit
2010.11.16.
tag |
köszi tudom az ékszíjtárcsa még le lesz cserélve pénteken hoz apám és nem fog lötyögni és hoz lágyabb ékszijat ugyanis gumi van rajta
és ugy gyártottam a csövecskéket hogy fél méteresre vágtam ment bele a cucc és felszeleteltem és az mindegy hogy hogy néz ki a dobba szerintem és ugyanúgy őröl
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
igazán nem kerül semmibe rendesen rögzíteni azt az ékszíjtárcsát...
A rézőrlőtestek meg nem a legszebbek, de 150-et legyártani nem kis meló grat hozzá.
Amúgy a malom is szépmunka, grat !
|
|
149 db. hozzászólás
60 pont
Tud valamit
2010.11.16.
tag |
a malomban az örléskor a videón 150 db réz őrlőtest volt és fenyőszenet őröltem benne
a csapágygolyókkal őröltem a vasport és ezek a méretek vannak
a malom dobja egy volt proteines doboz
a mocija egy 220W-os motor ami 150W ra van állítva ez az apám műve + lassítva is van a malom
a motoron kívül mindet én raktam ösze és ez mondható az első malmomnak
3 dobom van hozzá és ebbe a dobba szoktam a BP-t gyártani a másik dob az a fémek őrlésére van és még egy kisseb dob BP-nek
tudom hogy nem egy igényes munka de ez a legelső malmom amiben őrölni is lehet és nekem megfelel
a réz őrlőtestek rézcső+olomtöltelék
ja és a motor egy szalagfűrészé volt és mindkét irányba tud forogni csak ehez meg kell lökni a megfelelő irányba
|
|
94 db. hozzászólás
310 pont
Haladó
2008.12.06.
tag |
és repűl. magic whipes a gyújtás?:D vagy sima visco? a Ti nagyon f@szásan működik! Grat!
Ez egy hozzászólás a(z) "2" Titanium Salute" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Druszan boosternek minél erősebb flash kell.
Milyen MgAl ból volt? kb hány mikronos lehetett?
Ez egy hozzászólás a(z) "0,1 g KClO4 MgAl Flashpor" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Ekkora kalibernél még tiszta flasht használnak bontónak de perklorátosat. Szerintem térj rá a 75 milis kaliberre mert az 50 esben csak szenvedni lehet..
Ha segítség kell, msnen vagy mailban szívesen segítek mint már régeben is mondtam
Ez egy hozzászólás a(z) "2 bombetta+1 csilagágyú" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Köszi! Ezeknél nem felső nyomjelző volt, hanem a "szoknyába" volt ragasztva, eddig bírta az olvadórudas ragasztó. A felső, bombettába süllyesztett az jó volt, ld előző vidim. Nem volt booster, pedig kéne mert grBP-ből 5-6 g-t is alig bírok belerakni ezekbe...
A 45ös és az 50es még nagyon kicsik, nem is booster kéne talán hanem bontónak valami flash, csak hát egyelőre max siriuszost vagy alufóliásat tudnék, KNO3-mal. a TT-nél még az is lehetett a gond, hogy a fojtásnál sok CMC-t használtam, és egyik oldala valszeg nem száradt meg teljesen..... Most már elég magasra mennek meg az időzítés is jó, meg bontanak is, meg gyulladnak a csillagok... Most az egyenletes bontáson van mit dolgoznom
|
|
222 db. hozzászólás
66 pont
Tud valamit
2011.01.27.
tag |
Akkor ezt mire akorod hasznlni drusz??
Ez egy hozzászólás a(z) "0,1 g KClO4 MgAl Flashpor" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
222 db. hozzászólás
66 pont
Tud valamit
2011.01.27.
tag |
Nagyon jo lett!
Szerinted a nyomjelző mitől szakadt le,?
Volt bennne booster mert a TT nem egyenletesen bontott !
GRAT (szabix ssmileykat mellöztem):)
//Na látod nem is volt olyan nehéz
Mod.: szabix
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 0
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605127