85 db. hozzászólás
27 pont
     Haladó
2010.05.12.
tag |
Adobe Premier de az elején az efekt az Adobe After Effects 
Ez egy hozzászólás a(z) "termit flash bang kicsit elásva" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Jó kis cucc de az a kis kétlapátnyi föld nem számít szerintem sokat
Milyen videó vágóval vágtad a videót?
Ez egy hozzászólás a(z) "termit flash bang kicsit elásva" című tűzijáték videóhoz. |
|
|

85 db. hozzászólás
27 pont
     Haladó
2010.05.12.
tag |
biztos megettem már nem tom De az már régi doboz volt csak most találtam otthon ám kössz
|
|

222 db. hozzászólás
66 pont
 Tud valamit
2011.01.27.
tag |
Ja jo kis hangaja volt!!  
Ezt a vitamint en is ismerem!!!! TE megeszed ????         
|
|

85 db. hozzászólás
27 pont
     Haladó
2010.05.12.
tag |
CuO Al és kevés MgAl termit volt benne. Sajnso nagyon rosy fojtás volt mert csak egy réteg ragasztószalaggal volt bevonva amin nem igazán nyúlik hanem inkább szakad. El lett ásva egy kicsit de azért volt hangaj 
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
malmozott sirius, örülök neki h egyátalán villogott. Meg túl gyorsan égnek a csillagok |
|
|

836 db. hozzászólás
61 pont
     Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Grat! Én is csináltam házi BM-ből stopin-t, kb ilyen lett mint ez. Nekem sem lett túl lassú a bm, malmozott taplőporból csináltam, rendes, boltban vásárolható zselatinnal, majd rakok vidit.
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
BM még a tiéd volt mert ameddig nem szerzek pénzt a gumi arábikumra vagy zselatinra addig nem bm ezek. Na meg malom is kellene hozzá.
És tudod ,hogy nem a leg lassabb féle a bm ed.. lett volna kb egy másodpercem ha ráhagyok 10 centi bm et... És éppen akadt egy kis TF darabka amit össze vissza hajlítgattam aztán ez jó volt tesztek is neki h hajlítgatás után is ég vagy sem
Jó volt ez így ahogy volt Legalább ki tudtam meneküli a szobából 
|
|

1281 db. hozzászólás
280 pont
    Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Gratula "ferike", jól műxik, csak annyi a kérdésem, h. az én BM-em volt-e benne vagy pedig ezt már te húztad...? 
Am. meg sztem egyszerűbb lett volna magával a BM-el időzíteni a stopint, de te tod... 
|
|

240 db. hozzászólás
81 pont
     Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
Elöbb utóbb kipróbálom a kötözést, és hát valóban marha jevés volta fojtás a saluton..
legközelebb ......
|
|

1203 db. hozzászólás
303 pont
     Őstag
2009.05.08.
moderátor |
PyroKiller kijavítalak! Olyan szó nincsen, hogy "javitsz" max javítasz 
Amúgy 2-2,5 milis a BM.