A másodperc ajánlata: X 46 2800 Ft
840 db. hozzászólás
158 pont
Pirotechnikás
2009.01.16.
tag |
ej-ej fiam.. ne töltényekben lévő lőporral hasonlítsd össze a tiedet, mert azokban nem a mi általunk használt keverék feketelőpor van, hanem általában NC, vagy más stabil HE anyag.. Tehát azt a minőséget te BP-vel soha a büdös életben nem éred el...
Másik dolog, hogy jó szénnel, és jó arányokkal tényleg lehet viszonylag jó BP-t csinálni. Őstermelő ugyan lemérte a saját kanalával az arányokat, de lehet, hogy grenade kAnálja más térfogatú
Utolsó dolog, hogy még a granulálásos része is működhet, hideg vízzel, de hogy mindez egyszerre összejöjjön, arra lássuk be nagyon kicsi az esély... Inkább ott lehet a kutya elásva, hogy a 2 MP-es kamera beszart a hirtelen fénytől, és mi kurva jónak látjuk, ő meg kurva jónak hiszi...
Azt meg, nem hiszem el, hogy col azt mondta, kávédarálózd a kanállal összemért lőporodat, aztán kötőanyag nélkül granuláld... Tehát a történet tényleg sántít kicsit, de végül is ez a sok tényező kiadhat egy ilyen vidit...
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Köszi h írtál! Igen láthattál türkizkéket, cinkes gránit csillagok voltak, most h megnéztem mintha én is látnék, csak a sárgák elnyomják, meg ugye a telefonos kamera is torzit a szineken. Elvileg offcenter ring volt, nem tudtam mi az, de hasonlóan nézett ki mint az egyik képeden, amihez azt írtad :). A szimetriához gondolom jobban kellene figyelnem a fojtás egyenletességére.
Ez egy hozzászólás a(z) "2 hengeres 50es, ez már jobb lett mint a blogomon lévő 75ös, bár a nyomjelző leszakadt, véleményt írj légyszi!" című tűzijáték videóhoz. Előzmény: #11860
|
|
|
149 db. hozzászólás
60 pont
Tud valamit
2010.11.16.
tag |
tudom de a gyári GRAN. BP a lakktól olyan kemény hogy nem lehet simán szétmorzsolni
nekem ez jó bontónak és rázásra nem porlad szét(a házi BP-m ről beszélek)
és láttam már gyári granulátumokat és ténleg nagyon kemény rotringhegy vastagságú ezt te is láthatsz hogyha szétkapsz egy töltényt
és gyárival is öszemértem az én lőporomat és a gyári sokkal gyorsabb szinte nem is látod
a videón ami mingyárt fent lesz a youtobon megnézhetitek hogy nem gyári a cucc mert egy átlátszó vonalzóval lazán porrá örlöm és öszemérem a 2 fajta BP-t (a granulátumomat -és porrá örlöm a cuccot (liszt BP)
de ha ezek után sem hiszitek el hogy házi postázok valameikőtöknek és akkor megnézheti hogy házilag készített
és a videón rajta van az a teaszűrő amin átpréseltem a cuccot (ez a csillagok után látható)
ja és ha ez még mindig nem elég nézd meg a videón azt a Kávésdobozt amiben van a GRAN. BP-m ekkora mennyiséghez minimum szét kellet volna szednem 50 gyári bombit ,de bevallom énnekem még az életben nem volt kezembe gyári vetöcsöves csak sikoly,lepke meg ilyenek a legnagyobb cuccom(gyári) egy római gyertya volt
még most sem hisztek nekem???
még mivel bizonyítsam az igazam????
|
|
149 db. hozzászólás
60 pont
Tud valamit
2010.11.16.
tag |
nem nem hígítóval csináltam sima csapvízzel megnedvesítettem és egy kanál segítségével átnyomtam egy teaszürőn és ma felrakok egy videót róla hogy bebízonyítsam ,hogy saját
és miért hazudnék ..ezt én csináltam szeretek centerezni és miért rugatnám ki magamat innen ????
és ha gyári lenne vagy más csinálta volna akkor odaírtam volna ,hogy nem saját nem vagyok egy hazudós tipus!!!
ÉS KÖTŐANYAG NINCS BENNE EZÉRT KÖNNYEBBEN PORLAD ÉS AZÉRT NEM RAKATAM BELE MERT VELEMENNYIRE BEFOLYÁSOLJA A BP GYORSASÁGÁT
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
papirfojtás megvolt, csak a legratyibb lőporom volt alattuk, a 2. alatt meg mellé kevés gran is. Láttam a galériádat (szinte az egész videogalériát láttam, van néhány pontozási "anomália", bár engem a pontoknál jobban izgat a irásbeli vélemény), nagyon jókat csinálsz, legjobban a 75mm csillagágyú tetszett, bombetták közül meg a 100mm-es PPP-s hengeres TT, az nagyon brutál volt :) Ha lesz időd akkor véleményezhetnéd az 50eseimet is.
Ez egy hozzászólás a(z) "Gyengécske csillagágyú, azt hittem jó lesz a gyengébb BP is, hát nem." című tűzijáték videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
Az elsőben egy csomó csillag nem gyulladt, pl a 7 zöld sem :(, a 2.ban csak TT volt. Vetőcső: megerősített papír, hossz: 38cm (7,5d), a mindegyik bombetta illeszkedett, de nem szorult. Kidobó: 8% fűzfa gran BP, bontó ugyanaz, a bombetták kötözve is voltak.
Ez egy hozzászólás a(z) "2 hengeres 50es, ez már jobb lett mint a blogomon lévő 75ös, bár a nyomjelző leszakadt, véleményt írj légyszi!" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1130 db. hozzászólás
346 pont
Pirotechnikás
2007.03.15.
moderátor |
szép fényesre grenade, had csillogjon...
|
|
149 db. hozzászólás
60 pont
Tud valamit
2010.11.16.
tag |
na akkor meg mit akarsz és nem vágva van a kimérés után hanem addig megállítottam a videót tudod van a telefonon (legalább is az enyémen) hogy felfüggeszt és utánna miután kiértam az udvarra elíndítottam és vettem tovább
de ha nem hiszitek el akkor holnap teszek vagyis tetetek fel videót a kimérésről
és hát jó mesterem volt(Col)köszi neki)és jó padevanja voltam mindig elolvastam a szöveget a mit legépelt
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605129
Látogatók ma: 18
|