552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
ahogy láttam a time fusehoz megy a stopin, de a következő képen már rajta vannak a kartonkorongok és azon a BP, de abba már külön megy a stopin ? Vagy ugyan az van oda vezetve ami a time fusenál is van ?
Egyáltalán mire szolgálnak a kartonkorongok ?
Amúgy nagyon jó a videó és az egész cumó, grat !
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
280 db. hozzászólás
516 pont
Labortöltelék
2008.07.20.
PM Tag |
Üdv!
Az az igazság hogy ennek elvileg vörösnek kéne lennie de én rohadtúl vakító fehér villanásokat láttam csak.Annó egy bárium-nitrátos recit én is kipróbáltam, de az nekem is elég gatya lett.A villanások gyorsaságát meg tényleg a MgAl szemcseméretével lehet szabályozni...minnél finomabb por annál gyorsabban követik egymást a villanások.Az oxidálószer meg lisztfinomságúra lett lemozsarazva.Majd lövök ilyet raksiban effektként...remélem
Ez egy hozzászólás a(z) "Stroboszkóp" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
37 db. hozzászólás
10 pont
Zöldfülű
2010.12.24.
kitiltott |
Ladis oda tettél magadért GRAT!
|
|
435 db. hozzászólás
149 pont
Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Nagyon faja,látom 200 mesh-es Mg vel csináltad,Guide szerint megy 100mesh-essel a fehér,de ugye lassabb lesz a vilogás.Mennyire volt finom a stronci nitrátod az az a oxidáló szered?
|
|
435 db. hozzászólás
149 pont
Pirotechnikás
2009.04.05.
tag |
Hát Ladis kolléga csak gratulálni tudok,nagyon jó kis oktató vidi,nem sűrűn látni ilyet.Grat Szabix-nak is amiért faján összevágta és azért is mert nem ejtették fejre,és ért a vidi vágó progikhoz és fél centernek ő vágja a vidijét!!Szerintem akiket érint,tartoznak neki egy köszönettel.No viszatérve a vidire,megelőztél Ladis mert én is egy ilyet akarok összepakolni a napokban,mégpedig a reportok miatt!Rohattul tetszenek!(bármely verziójuk).A Time F-t mivel ragasztottad a reportokhoz?Rag pisztolyal?Végül mégegyszer Grat neked és várom a vidit!!
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Elvileg ilyen lesz mint ezen a ha minden igaz EZEN
4:40-nél láthatjátok csak a végéről a solo bumm az kicsit lemaradt,de azért látszik.
Amugy a vidi elején láthatjátok a crosetteket meg a nyomóját,de az már mellékes
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Milyen flash van a kis töltetekbe?super flash ez is?
Videó lesz?legyen ám.kiváncsi vagyok.
mennyi cucc kellet alá?
jó lett
|
|
37 db. hozzászólás
10 pont
Zöldfülű
2010.12.24.
kitiltott |
Szerintem nagyon jó grat hozzá!!
|
|
1565 db. hozzászólás
141 pont
Őstag
2007.12.16.
moderátor |
Faszányos, csak azt kéne tesztelni hogy ha bevonod prime-mal, akkor mivel egyszerre gyullad be körbe, rövidebb ideig ég. Esetleg az is elképzelhető hogy gyorsabb villogásokat produkál majd.
|
|
|
>>Vegyészfórum
>>Kiülő
Online felhasználók: 1
Ebből tag: 0
Látogatók: 3605128
Látogatók ma: 17
|