240 db. hozzászólás
81 pont
Pirotechnikás
2010.11.11.
tag |
Grat..
Remélem idén már nekem is öszejönnek normálisabb csillagok is... Meg üzenem hogy mehetünk tovább a szabályzóval, pár ezt azt már rá is forrasztottam. szóval ha látod hogy fent vagyok és ráérsz akkor írj rám légyszi. köszi
Ez egy hozzászólás egy törölt videóhoz. |
|
|
836 db. hozzászólás
61 pont
Pirotechnikás
2010.11.15.
moderátor |
3mm, de elég lett volna a 2-2,5 mm, az MT1 12mm belső d, a candyseknél van 3mmes fúvóka, ja és a BP-s furat nélküli volt, normál arányú, viszont malmozatlan. Amugy nagyon ront a youtube a minőségen, az MT-3 pl még a csavar után elég sokat ment, ami az eredetin látszik is
Ez egy hozzászólás a(z) "1.MT-3 elragadja a partfisnyelet :), 2. MT-2 végigfuratos,3. MT1/KNSB_GCO,4.MT1/KNSU-GCOpor,5.MT1: első BP-s raksim" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Köszi Ladis
Hát igen a tekerésen még kell némi javítás de hát ez volt az ezzel a módszerrel tekert 4. bombettám asszem... Na de ez csak felületi hiba mert ennek ellenére mindig szimmetrikusokat bontottak (már amikor gyulladt a bp prime a csillagon)
Remélem sikerül egyenletesen tekerni ezzel a módszerrel is mert így nagyon rásimulnak a csíkok a testre ezért rohadt erős fojtást ad.
Hát a bontást valszeg még te is fogod látni Ladis, mert a közeljövőben nem lövöm el max valami pp-n ahol a szakértői szemek végig pásztázhatják a bontást... (már ha a nem gyulladó hangsebességű csillagok ki nem lyuggatják a bőrünket)
Még 1X köszi Lacika...!
|
|
577 db. hozzászólás
41 pont
Őstag
2008.11.12.
moderátor |
A fűz mindent visz.Milyen eljárással készült?
|
|
1281 db. hozzászólás
280 pont
Pirotechnikás
2009.06.06.
moderátor |
Anyádba, ez fasza Ferike...!
Am. nem csak a csillagok, de a héjak is milyen ismerősek, na meg a vető is mennyire az lesz...!
Csak annyi a megjegyzésem, h. én tekerésnél le szig-szalagozom a spolok végeit, meg nem ezt az egybe' tekerést alkalmazom, hanem a 3 strip method-ot, meg egy-egy réteg után mindig meggörgetem kézzel a bombit egy puha rongy felületen az asztalon, úgy kisímul eléggé...
Hát tényleg ez egy csillag gyulladási-porladási teszt lesz mivel, ennyi booster-t nem használok, na meg ez sem 92-es héj, hanem vagy 80-as, szal Szabi elvitte, alkotni akart, én meg adtam neki mindent & egyúttal teszteljük is a csillagaimat, h. mennyire bírják a kemény bontást...
Még 1X grat Ferike...!
|
|
552 db. hozzászólás
87 pont
Labortöltelék
2009.09.19.
tag |
sima karácsonyfa izzóval gyújtottad vagy valami házi cuccal ?
levi olvasd csak el újra a kép címét
|
|
894 db. hozzászólás
217 pont
Pirotechnikás
2009.05.22.
tag |
A fűz jobb.
|
|
741 db. hozzászólás
238 pont
Piromán
2009.05.17.
tag |
Mennyi ideig volt malmozva?
Volt főzve?
Azért van külömbség
Inkább csillagokat csinálom a karácsonyfából,BP-nek meghagyom a fűzfát,az bevállt
|
|
462 db. hozzászólás
43 pont
Labortöltelék
2006.09.14.
tag |
A rakétáknál az volt a baj amik oldalra mentek, hogy rosszul lett behelyezve a visco és nem tudott végig égni az egész furatban mert a visco mögött volt egy rossz black match beszorítva ami elzárta a furat végét. A robbanófejek meg nem voltak eléggé lefojtva (tesztelés, idő és rutin hiány) Ja és hát kár hogy nem volt jobb kameránk Igen a gránit csillagok egy általam fejlesztett formulából készültek.
Ez egy hozzászólás a(z) "2010/11 fireworks day" című tűzijáték videóhoz. |
|
|
1203 db. hozzászólás
303 pont
Őstag
2009.05.08.
moderátor |
Én is ugy hiszem hogy salute lesz belőle de mondom ladis kérte
Én is a d1-hardt5(green) csillagot akarom kiprüóbálni
köszi a dicséretet amugy